Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Champions League: Aktobe - Steaua 2-2/ Multe lacune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Champions League: Aktobe - Steaua 2-2/ Multe lacune

Steaua nu a prins o zi prea buna pe terenul celor de la Aktobe, campioana din Liga 1 fiind dominata in multe momente de formatia din Kazakhstan turul III preliminar al Champions League, mansa tur). Echipa lui Costel Galca a remizat in deplasare, scor 2-2, cu destul noroc), la capatul unei partide in care formatia din Ghencea si-a aratat limitele. Returul se va disputa pe 6 august, pe Arena Nationala. continuă pe Hotnews

Champions League: Aktobe - Steaua 2-2/ Multe lacune

Steaua nu a prins o zi prea buna pe terenul celor de la Aktobe, campioana din Liga 1 fiind dominata in multe momente de formatia din Kazakhstan turul III preliminar al Champions League, mansa tur). Echipa lui Costel Galca a remizat in deplasare, scor 2-2, cu destul noroc), la capatul unei partide in care formatia din Ghencea si-a aratat limitele. Returul se va disputa pe 6 august, pe Arena Nationala.

Reactii dupa remiza reusita de Steaua, in deplasarea cu Aktobe, in lupta pentru play-off-ul Champions League

Steaua a plecat din Kazahstan cu un egal scos in prima mansa cu Aktobe, in cadrul primei manse din turul trei preliminar Champions League.

LIVETEXT Aktobe - Steaua, in lupta pentru play-off-ul Champions League. Echipele de start

Steaua intalneste miercuri, in deplasare, formatia din Kazahstan, in prima mansa a turul trei preliminar Champions League. Partida se disputa incepand cu ora 18. 00, fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Aktobe - Steaua: 2-2. Zbor norocos spre playoff. Steaua a smuls doar un egal in deplasarea din Kazahstan

Steaua a intalnit miercuri, in deplasare, formatia din Kazahstan, in prima mansa a turul trei preliminar Champions League. Partida s-a incheiat cu o remiza, scor 2-2. Pe un teren denivelat, kazahii au irosit trei ocazii mari in primele 30 de minute, iar ros-albastrii au marcat dupa o eroare a portarului advers si cu un sut deviat, de la mare distanta.

LIVETEXT Aktobe - Steaua: 1-1. Gazdele reusesc in repriza secunda

Steaua intalneste miercuri, in deplasare, formatia din Kazahstan, in prima mansa a turul trei preliminar Champions League. Partida se disputa incepand cu ora 18. 00, fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Partida pe care o va juca Steaua in turul III preliminar al Champions League cu Aktobe va fi arbitrata de turcul Huseyin Gocek

Partida dintre Steaua si FKAktobe din turul III preliminar alLigiiCampionilor va fi arbitrata la centru de turcul Huseying Gocek, ajutat de Mustafa Eyisoy si Orkun Aktas. Meciul se va disputa.

O brigada din Turcia arbitreaza Aktobe-Steaua

UEFA a anuntat briga de arbitri pentru mansa tur a dublei dintre Steaua si Aktobe din turul 3 preliminar al Champions League.

Meciul Aktobe - Steaua va fi arbitrat de Huseyin Gocek, din Turcia

Huseyin Gocek, din Turcia, va conduce partida dintre Aktobe si Steaua, din turul III preliminar al Champions League la fotbal. Acesta va fi ajutat de Mustafa Eyisoy si Orkun Aktas. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 18:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Echipele de start la Aktobe-Steaua. Sanmartean pe banca

Vedeti mai jos formulele de start la meciul Aktobe-Steaua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Champions League, rezultate consemnate marti in turul trei preliminar

Marti s-au disputat primele jocuri din turul trei preliminar al Champions League mansa tur). Sparta Praga a trecut de Malmo 4-2), intr-o partida foarte interesanta. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )