Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO. Cinci pescari naufragiati, printre care si un roman, salvati de la moarte sigura de Paza de Coasta britanica

Antena3 Antena3,
VIDEO. Cinci pescari naufragiati, printre care si un roman, salvati de la moarte sigura de Paza de Coasta britanica

Paza de Coasta britanica a prezentat imagini de la o operatiune de salvare a cinci pescari, inclusiv a unui roman, a caror ambarcatiune s-a scufundat in Oceanul Atlantic, intre coastele Irlandei si cele ale. continuă pe Antena3

Paza de Coasta britanica a filmat salvarea a cinci pescari naufragiati, printre care si un roman (VIDEO)

Paza de Coasta britanica a prezentat imagini de la o operatiune de salvare a cinci pescari, inclusiv a unui roman, a caror ambarcatiune s-a scufundat in Oceanul Atlantic. Cei cinci pescari, patru irlandezi si un.

Comisia Europeana, sesizata de sapte state membre UE, printre care si Romania, cu privire la salariul minim din Germania

Comisia Europeana a fost sesizata de mai multe tari membre UE, printre care si Romania, dupa ce autoritatile germane au decis ca noua lege privind instituirea unui salariu minim se aplica si transportatorilor.

Toni Grebla, URMARIT PENAL. DNA: Judecatorul CCR este anchetat pentru mai multe fapte, printre care si trafic de influenta

00 - Procurorii DNA au dispus, joi, efectuarea urmaririi penale fata de Toni Grebla, judecator CCR, fost senator, pentru mai multe fapte, printre care si trafic de influenta, se arata intr-un.

Cinci persoane acuzate de spargeri de locuinte, printre care si casa lui Theodor Stolojan, au fost retinute

Cinci dintre cele 20 de persoane suspectate ca au comis spargeri de locuinte, inclusiv casa lui Theodor Stoloajn, au fost retinute de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti. Procurorii vor cere instantei.

Mai multi oficiali ai MAI, printre care Ilie Botos si Petre Toba, decorati de Klaus Iohannis cu ordinul Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, mai multi oficial ai Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Gabriel Oprea. Printre cei decorati se regasesc seful Politiei Romane, Petre Toba,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )