Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Un crater urias a luat locul unei parti din portul orasului Beirut dupa exploziile de marti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un crater urias a luat locul unei parti din portul orasului Beirut dupa exploziile de marti

Imaginile din satelit obtinute de CNN, arata un crater imens in portul din Beirut, zona care a fost marti seara locul unei explozii masive care a ucis sute de oameni si a ranit mii. continuă pe Adevărul

Consiliul General a respins pentru a patra oara darea in plata a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, avand in vedere obligatiile catre Maria si Costica Constanda, a fost respins, marti, pentru a patra oara de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), conform Agerpres.

Consiliul General al Capitalei a respins din nou propunerea de cedare a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, in scopul stingerii obligatiilor ca.

Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami. De ce renunta la ele in favoarea unei plaje din Romania

Cunoscut pentru faptul ca a facut parte din grupul de finantatori ai clubului dinStefan cel Mare, Cristi Borcea si-a dezvoltat de-a lugul timpului diferite afaceri, printre acestea si unul in domeniul HoReCa, pe litoralul romanesc. Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami Conform unor declaratii de prin 2007, la vremea aceea fostul .

Marturia unei romance din infernul din Beirut: Cand vezi masinile ca zboara in jurul tau, cladirile cum se darama, este ca un film de groaza (VIDEO)

Claudia Saadeh, o romanca stabilita aproape de Beirut, a vorbit pentru B1 TV despre incidentul tragic din Liban, care s-a produs marti. Cel putin 100 de oameni au murit si 4. 000 au fost raniti intr-o explozie pr.

Angajatul unei banci din Romania a furat peste 180.000 de euro din conturile unor romani din SUA. Ce a spus in fata instantei

Alex Robert Cirstea, un fost angajat al ING din Timisoara, trimis in luna mai 2020 in judecata de DIICOT pentru o serie de infractiuni comise in calitate de angajat al bancii, a primit trei ani de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3235 seconds )