Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Crin Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil / Tariceanu ramane in PNL, poate fi critic; ideea era sa nu intre in cortegiul lui Chiliman

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil / Tariceanu ramane in PNL, poate fi critic; ideea era sa nu intre in cortegiul lui Chiliman

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva penibilului, ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului. UPDATE Chiliman, lui Antonescu: Promiscuitate politica e sa negociezi pe sub masa cu Blaga, fiind in guvern. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil/ Tariceanu ramane in PNL, poate fi critic; ideea era sa nu intre in cortegiul lui Chiliman

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva penibilului, ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului. UPDATE Chiliman, lui Antonescu: Promiscuitate politica e sa negociezi pe sub masa cu Blaga, fiind in guvern.

Crin Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva penibilului, ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului.

Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva penibilului, ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului, potrivit Mediafax. Intrebat ce anume l-a deranjat cel mai mult la ceea ce a spus primarul Sectorului 1, Antonescu a raspuns: Faptul ca citea. Deci, eu daca aveam articol in Statut il dadeam afara, .

VIDEO Crin Antonescu, la Adevarul Live: Voi propune excluderea lui Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, la Adevarul Live ca va propune excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

Crin Antonescu: Tariceanu, chiar daca are pozitii critice, nu a fost pus sub indoiala in interiorul PNL. Va ramane in partid

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal, a declarat, luni, ca Tariceanu va ramane in partid si ca acesta nu a fost niciodata pus sub indoiala in interiorul PNL, relateaza Mediafax.

ADEVARUL LIVE Analiza politica a saptamanii. Crin Antonescu: Sustinem Guvernul in problema gazelor de sist VIDEO

Evenimentele unei saptamani politice agitate au fost comentate la Adevarul Live de publicistul Adevarul Ioana Lupea, de redactorul-sef Dan Marinescu si de redactorul-sef adjunct Calin Nicolescu. Invitat prin telefon a fost liderul PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, mentionand ca decizia va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu, la Adevarul Live:Voi propune excluderea lui Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, la Adevarul Live ca va propune excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

Crin Antonescu il inteapa pe Victor Ponta, la Congresul UDMR: Avea alergie la portocaliu, ajunge cu prea mult rosu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, sambata, la CongresulUDMR, ca este uimit de faptul ca premierul este rezervat fata de culorile galben si albastru de pe steagul secuiesc, tinand cont ca era.

Crin Antonescu: Nu exista o discutie in USL despre reimpartirea ministerelor, o remaniere poate fi facuta oricand

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu exista discutii in cadrul USL privind o reimpartire a ministerelor si ca o remaniere poate fi facuta oricand, potrivit Mediafax. Nu a existat si n.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )