Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cupa Romaniei: CSMS Iasi - Steaua Bucuresti 0-1 / CS Mioveni - Dinamo Bucuresti 1-0

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cupa Romaniei: CSMS Iasi - Steaua Bucuresti 0-1 / CS Mioveni - Dinamo Bucuresti 1-0

Dinamo Bucuresti a fost eliminata, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, la Pitesti, de divizionara secunda CS Mioveni, scor 1-0 1-0). Steaua s-a calificat in sferturile competitiei dupa ce a invins CSMS Iasi prin golul marcat de Nicusor Stanciu in minutul 89. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei CSMS Iasi-Steaua 0-1

Optimile Cupei Romaniei Timisoreana sunt transmiseLIVE TEXT, incepand de marti, cand se disputaCS Mioveni-Dinamo 1-0si CSMS Iasi-Steaua 0-1.

LIVE Cupa Romaniei CSMS Iasi-Steaua 0-0

Optimile Cupei Romaniei Timisoreana sunt transmiseLIVE TEXT, incepand de marti, cand se disputaCS Mioveni-Dinamo 1-0si CSMS Iasi-Steaua 20:30).

Cupa Romaniei: CSMS Iasi - Steaua Bucuresti 0-1 / CS Mioveni - Dinamo Bucuresti 1-0

Dinamo Bucuresti a fost eliminata, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, la Pitesti, de divizionara secunda CS Mioveni, scor 1-0 1-0). Steaua s-a calificat in sferturile competitiei dupa ce a invins CSMS Iasi prin golul marcat de Nicusor Stanciu in minutul 89.

Program si rezultate Cupa Romaniei: Dinamo si Steaua joaca marti, in OPTIMI

Optimile Cupei Romaniei debuteaza, marti, cu meciurile in care se vor intalni Steaua, cu CSMS Iasi, respectiv Dinamo, cu CS Mioveni. Optimile se desfasoara in perioada 28 - 30 octombrie.

Cupa Romaniei: Rezervele Stelei, calificare in ultimul minut, cu CSMS Iasi

Dupa un joc destul de sters la Iasi, Steaua, cu o garnitura formata din rezerve, s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS, codasa Ligii I. Unicul gol a fost marcat in minutul 89, de Stanciu, intr-o partida care a marcat revenirea lui Bourceanu in tricoul ros-albastrilor.

Cupa Romaniei: Rezervele Stelei, calificare in ultimul minut, cu CSMS Iasi. Ros-albastrii, cu banderole albe

Dupa un joc destul de sters la Iasi, Steaua, cu o garnitura formata din rezerve, s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS, codasa Ligii I. Unicul gol a fost marcat in minutul 89, de Stanciu, intr-o partida care a marcat revenirea lui Bourceanu in tricoul ros-albastrilor si in care elevii lui Galca au purtat banderole albe.

Liga I: Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

Gilca a convocat sase jucatori de la tineret pentru Cupa Romaniei

Costel Gilca se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea meciului de Cupa Romaniei cu CSMS Iasi, partida programata marti seara de la ora 20:30 si care va fi live text pe Onlinesport. ro .

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Steaua este a doua echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a reusit sa castige cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi, disputat in deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicusor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )