Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a noului guvern

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a noului guvern

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a guvernului Ponta III. S-a respins ca inadmisibila, cu majoritate de voturi, a declarat presedintele CCR Augustin Zegrean. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres au fost opt voturi la unul. UPDATE CCR: Sesizarea este inadmisibila deoarece CCR nu se poate pronunta pe o problema ce are la baza un acord politic. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a noului guvern

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a guvernului Ponta III. S-a respins ca inadmisibila, cu majoritate de voturi, a declarat presedintele CCR Augustin Zegrean. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres au fost opt voturi la unul. UPDATE CCR: Sesizarea este inadmisibila deoarece CCR nu se poate pronunta pe o problema ce are la baza un acord politic.

UPDATE Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a noului guvern

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a guvernului Ponta III. S-a respins ca inadmisibila, cu majoritate de voturi, a declarat presedintele CCR Augustin Zegrean. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres au fost opt voturi la unul.

CCR dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III

Update: CCR a respins ca inadmisibila sesizarea privind validarea de catre Parlament a noului Guvern.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III/ Zegrean: Are obiect sesizarea; lucrurile care se intampla la noi in democratiile consolidate nu se mai intampla

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate sambata sesizarea prin care a fost contestat votul de incredere al Parlamentului privind modificarea structurii si a compozitiei politice a Guvernului. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat sambata ca inca mai are obiect sesizarea si ca nu a gasit o situatie similara intr-un alt stat din UE, subliniind ca lucrurile care se intampla in Romania in democratiile consolidate nu se mai intampla, transmite Agerpres.

CCR dezbate sesizarea privind validarea in Parlament a Guvernului Ponta III

Curtea Constitutionala, intrunita astazi, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea PMP si PDL privind componenta Guvernului. Zegrean: Sesizarea are obiect (VIDEO)

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Partidului Democrat Liberal si a Partidului Miscarea Populara pe votul de incredere al Parlamentului privind modificarea componentei Guvernului. Asta dupa ce atat.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea PMP si PDL privind componenta Guvernului (VIDEO)

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Partidului Democrat Liberal si a Partidului Miscarea Populara pe votul de incredere al Parlamentului privind modificarea componentei Guvernului. Asta dupa ce atat.

CCR judeca vineri contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament

Curtea Constitutionala a Romaniei va judeca vineri contestatia opozitiei privind hotararea Parlamentului pentru noul Guvern. Curtea Constitutionala CC) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei.

Curtea Constitutionala: Nu ne-am mai confruntat cu o situatie ca acum privind noul Guvern, este o problema delicata

Curtea Constitutionala CC) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei aparute in prezent in cazul validarii noului Guvern, aceasta fiind o problema delicata, dar care trebuie rezolvata rapid, a declarat, miercuri dimineata, judecatorul CC Petre Lazaroiu, citat de Mediafax.

Romania se afla intr-o situatie fara precedent. CCR va judeca sambata contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament

CCR a anuntat ca se va intuni sambata, la ora 10. 00, pentru a judeca contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament. Cabinetul Ponta 3 a fost contestat de PDL si PMP azi-noapte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )