Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Daniel Cioaba il da in judecata pe Patriarh pentru declaratiile de pe timesnewroman.ro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daniel Cioaba il da in judecata pe Patriarh pentru declaratiile de pe timesnewroman.ro

O tara trista plina de humor sau viata bate bancul, dupa cum doriti. Regele tiganilor din Romania anunta ca il da in judecata pe Patriarhul BOR, Daniel Ciobotea, in urma unui pamflet publicat de cunoscutul site umoristic Times New Roman TNR). Daniel Cioaba se arata revoltat de declaratia Patriarhului imaginata de TNR cum ca PF Daniel are aur, iar maria sa Cioaba o tinichea doar. Credem ca aceaste declaratii facute de domnul Patriah Daniel defaimeaza coroana, implicit ar jigni intreaga comunitate de rromi si dorim sa-l dam in judecata pentru calomnie. , spune regele tiganilor. Redactia HotNews. ro este ferm convinsa ca totul este doar o replica plina de umor a domnului Cioaba fata de pamfletul Times New Roman :). continuă pe Hotnews

Daniel Cioaba vrea sa-l actioneze in judecata pe Patriarhul Daniel din cauza unui pamflet (VIDEO)

Daniel Cioaba vrea sa-l dea in judecata pe Patriarhul Daniel pentru calomnie. Regele tiganilor a luat in serios un pamflet aparut intr-un cotidian umoristic, preluat ulterior de mai multe site-uri de stiri, in.

Daniel Cioaba vrea sa-l actioneze in judecata pe Patriarhul Daniel din cauza unui pamflet

Daniel Cioaba vrea sa-l dea in judecata pe Patriarhul Daniel pentru calomnie. Regele tiganilor a luat in serios un pamflet aparut intr-un cotidian umoristic, preluat ulterior de mai multe site-uri de stiri,.

Regele romilor, Daniel Cioaba, vrea sa-l dea in judecata pe patriarhul Daniel

Daniel Cioaba, regele romilor din Romania, spune ca este deranjat de o serie de presupuse afirmatii ale patriarhului Daniel si spune ca, daca acestea sunt reale, este decis sa il actioneze in instanta pentru calomnie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )