Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Doctorita de la camera de garda din Baicoi, filmata cand refuza internarea unei bolnave: Nu-mi merge pixul!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doctorita de la camera de garda din Baicoi, filmata cand refuza internarea unei bolnave: Nu-mi merge pixul!

O doctorita de la camera de garda a spitalului orasenesc Baicoi a fost filmat de ruda unui pacient in timp de refuza internarea acestuia. Mai mult, intr-un acces de furie, medicul a rupt fisa bolnavului, informeaza Digi 24. 33: Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a cerut Directiei de Sanatate Publica Prahova sa inceapa o misiune de control la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti si la Spitalul Orasenesc Baicoi. continuă pe Hotnews

Un doctor din Baicoi a fost FILMAT in timp ce REFUZA INTERNAREA UNUI PACIENT si ii RUPEA ACTELE MEDICALE (VIDEO)

Marta Coman, doctor la Spitalului Orasenesc din Baicoi, Prahova, a refuzat sambata sa interneze o persoana, aceasta rupand, totodata, actele medicale. Medicul de garda a fost filmat cu o camera a.

Explicatie halucinanta a doctoritei din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane

Explicatie halucinanta a doctoritei de la Spitalul din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane si a rupt fisa medicala a acesteia. Medicul Marta Coman a spus ca a facut acest gest pentru ca i-a fo.

Doctorita care a fost filmata cand refuza internarea unei paciente a cerut desfacerea contractului pe care il avea cu Spitalul Baicoi

Medicul care a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce refuza internarea unei femei de 87 de ani si rupand fisa medicala a acesteia a cerut, luni, desfacerea contractului de colaborare cu Spitalul Orasenesc Baicoi, spunand ca regreta ceea ce s-a intamplat.

Un doctor din Baicoi a fost FILMAT in timp ce REFUZA INTERNAREA UNUI PACIENT si ii RUPEA ACTELE MEDICALE. Reactia Ministerului (VIDEO)

UPDATE: A fost deschisa o ancheta in cazul medicului de la Spitalul Baicoi care a refuzat sa interneze un pacient si i-a rupt fisa medicala, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1928 seconds )