Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO! Euforia Gangnam Style in Statele Unite! Studentii la Marina danseaza ca PSY!

ADPM ADPM,
VIDEO! Euforia Gangnam Style in Statele Unite! Studentii la Marina danseaza ca PSY!

Cu peste 194 de milioane de vizionari pe You Tube, rapper-ul corean PSY este noua senzatie a muzicii mondiale. PSY s-a aflat saptamana trecuta in turneu de promovare in Statele Unite, astfel ca au inceput sa apara numeroase parodii dupa hitul lui. Studentii de la Marina SUA au creat propriul lor clip, in care exerseaza dansul calaritului invizibil. Continue reading . continuă pe ADPM

Scaparea in toaleta, printre cele mai intalnite moduri de a strica un iPhone in Statele Unite

Din 2007, de la lansarea iPhone pe piata, utilizatorii smartphone-ului de la Apple din Statele Unite au platit aproape sase miliarde de dolari pentru repararea dispozitivelor. Cele mai intalnite cauze de.

Statele Unite vor amplasa un al doilea radar in Japonia, in cadrul scutului american antiracheta

Statele Unite si Japonia au convenit instalarea unui al doilea radar avansat de alerta in arhipelag, in cadrul proiectului scutului american antiracheta, a anuntat seful Pentagonului, Leon Panetta, citat de agentia RIA Novosti.

Statele Unite ordona evacuarea personalului diplomatic neesential din Tunisia si Sudan.

Statele Unite au ordonat evacuarea personalului diplomatic neesential din Tunisia si Sudan, recomandandu-le cetatenilor americani sa evite deplasarile in aceste tari, informeaza Mediafax. Citeste si:UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia Data fiind situatia in materie de securitate la Tunis si Khartoum, Departamentul de Stat a ordonat plecarea tuturor membrilor familiilor si personalului indispensabil de la misiunile diplomatice; ii indemnam pe .

Iran a lansat un submarin in timp ce Statele Unite participa la un exercitiu in Golful Oman

Iran a lansat, marti, un submarin si o nava militara in Golful Oman din portul Banda Abbas, concomitent cu aparitia navelor Statelor Unite si ale aliatilor, care executa un exercitiu pentru pastrarea deschisa.

Statele Unite vor intreprinde cea mai costisitoare operatiune de modernizare a arsenalului ...

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, scrie ziarul Washington Post, informeaza Mediafax. Citeste si:Iranul ameninta ca va distruge Israelul si bazele americane din Golful Persic, in cazul unui razboi Potrivit ziarului american, autoritatile nu au anuntat inca oficial costurile modernizarii celor 5. 113 focoase nucleare inregistrate in inventar, insa un studiu al .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )