Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Evadare din mall-ul groazei din Nairobi: cum au fost salvati doi copii si mama lor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Evadare din mall-ul groazei din Nairobi: cum au fost salvati doi copii si mama lor

In imaginile video surprinse in mall-ul din Nairobi se poate vedea cum o femeie si doi copii stau intinsi la podea, complet nemiscati, in incercarea disperata de a scapa din masacrul condus de membri ai gruparii islamiste somaleze Al-Shabab. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum au fost salvati din mall-ul groazei o mama si copiii ei care se prefaceau morti

In imaginile video surprinse in mall-ul din Nairobi se poate vedea cum o femeie si doi copii stau intinsi la podea, complet nemiscati, in incercarea disperata de a scapa din masacrul condus de membri ai gruparii islamiste somaleze Al-Shabab.

Atacul din Kenya: Mai multi ostatici au fost eliberati din mall-ul atacat de islamisti

Nepotul presedintelui Kenyei, impreuna cu logodnica sa, se afla printre victimele atacului de la mall-ul Westgate din Nairobi. Seful statului kenyan a promis ca cei reponsabili de atac vor plati pentru aceasta.

VIDEO UPDATE Masacrul de la Nairobi, la final. Mall-ul este sub controlul autoritatilor. Americani si britanici, printre atacatori

Fortele speciale de securitate din Kenya au controlat minutios, in noaptea de luni spre marti, toate etaje centrului comercial din Westgate, din capitala Nairobi, dupa ce au preluat controlul situatiei, la trei zile dupa atacul lansat de un comando islamist din care faceau parte inclusiv americani si britanici. Ramenti pe HotNews. ro ca sa urmariti cum se va incheia criza ostaticilor din mall-ul kenyan.

Trupul unei teroriste albe a fost gasit in mall-ul din Nairobi. Toata lumea se intreaba daca este Vaduva Alba

In timpul operatiunilor de cercetare a centrului comercial Westgate din Nairobi Kenya), trupele guvernamentale au anuntat ca printre teroristii morti a fost gasit trupul unei femei albe. Acest vine sa confirme.

Vaduva alba, o britanica suspectata ca este creierul masacrului din mall-ul din Nairobi

Atacul terorist de la centrul comercial din Nairobi, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece 69 de oameni, este condus de vaduva a unuia dintre jihadistii care au atacat Londra pe 7 august 2007, potrivit unor oficiali din politia kenyana.

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

Cum a evoluat mall-ul romanesc. De la ancora alimentara la centru focusat pe divertisment

Mallurile de generatia a treia, care sunt concentrate pe facilitati de divertisment si petrecere a timpului liber, reprezinta 38% din stocul actual de centre comerciale din Romania, cuprinzand 573. 000 metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )