Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Faza zilei in Champions League - Jose Mourinho, bucurie fara limite

Hotnews Hotnews,
VIDEO Faza zilei in Champions League - Jose Mourinho, bucurie fara limite

Real Madrid a castigat printr-un gol marcat in minutul 90 partida cu Manchester City, din Grupa D a Champions League. Reusita lui Cristiano Ronaldo a declansat fiesta pe banca de rezerve a galacticilor, Jose Mourinho oferind faza zilei in Liga Campionilor. continuă pe Hotnews

Jose Mourinho: In acest moment nu am echipa, nu am jucat nimic cu Sevilla

Realul traverseaza o perioada mai putin fasta, campioana Spaniei inregistrand a doua infrangere in patru etape in Primera Division 0-1 pe terenul celor de la Sevilla). Ma preocupa ce se intampla, nu am jucat nimic cu Sevilla. Mai mult decat punctele, ma intereseaza ca nu am echipa, a declarat Jose Mourinho, citat de presa iberica.

Champions League: Programul complet al partidelor si al televizarilor - Chelsea vs Juventus, duelul serii

Chelsea vs Juventus este, cel putin la prima vedere, cea mai interesanta partida a zilei de Champions League. Batrana Doamna vrea sa impresioneze contra campioanei Europei, chiar pe Stamford Bridge. O alta disputa de cinci stele se anunta cea dintre Bayern si Valencia. CFR Cluj va debuta pe terenul celor de la Braga 21.

UEFA Champions League - cotele de astazi pe bwin

Noul sezon al UEFA Champions League a reinceput, iar elita fotbalului european si-a reluat locul in lumina reflectoarelor. bwin, cea mai mare platforma de pariuri sportive a Europei, a dat astazi publicitatii cote fantastice, menite sa aduca si mai multe emotii acestui start de competitie.

Champions League: Real vs Manchester City, meciul vedeta al zilei

Marti va debuta o noua editie a Ligii Campionilor la fotbal, meciul vedeta al primei zile fiind Real Madrid vs Manchester City. Tot astazi vor intra in scena nume importante precum Arsenal, Milan, PSG, Borussia si Ajax. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei si al transmisiunilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )