Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO De ce a fost amendata terasa din Herastrau unde Bittman a improvizat o cantare

Adevărul Adevărul,
VIDEO De ce a fost amendata terasa din Herastrau unde Bittman a improvizat o cantare

Dan Bittman 58 de ani) a fost filmat sambata seara cantand o melodie la o terasa din Herastrau. Ulterior, localul a fost amendat cu 22. 000 de lei, dar nu din cauza solistului Holograf, scrie click. ro. continuă pe Adevărul

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Coronavirs Italia: Pentru ca refuza sa poarte masca, senatorul Vittorio Sgarbi a fost dat afara din aula Camerei

Deputatul si criticul de arta Vittorio Sgarbi a fost dat afara din aula Camerei Deputatilor, dupa ce a fost invitat in repetate randuri sa poarte masca in timpul discursului vicepresedintele Maria Edera Spadoni, potrivit Ansa. it.

Suparat pe restrictii, Dan Bittman pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend la un recital sustinut intr-un local de fite din Herastrau (VIDEO)

Dan Bittman continua sa fie suparat pe restrictiile impuse de autoritati chiar daca pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend, in timpul unui recital pe care l-a sustinut intr-un local de.

Situatie incredibila in Gorj: Trei medici diagosticati cu COVID-19 au fugit din spital. Unde au fost gasiti

Trei medici s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce au fugit din Spitalul Judetean din Targu Jiu desi sunt infectati cu noul coronavirus. Autoritatile din Gorj au inceput.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )