Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO FOTO Localnicii din Poiana Sarata au sarbatorit Santilia

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Localnicii din Poiana Sarata au sarbatorit Santilia

Ca in fiecare an, pe 20 iulie, locuitorii satului Poiana Sarata din comuna bacauana Oituz l-au sarbatorit pe Sfantul Ilie, prin cantece si dansuri traditionale. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Centru social pentru persoanele cu dizabilitati la Baia Mare

Zilele trecute au debutat lucrarile la unul dintre cele mai importante proiecte finantate prin fonduri europene. Este vorba de un centru centru social destinat persoanelor cu dizabilitati din municipiul Baia Mare, primul care va oferi asistenta si persoanelor adulte. Centrul Phoenix va fi inaugurat in primavara anului viitor.

VIDEO FOTO Peninsula a ancorat la Cluj. Afla evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi

Purtatorul de cuvant al celui mai mare festival de muzica din Ardeal, Balazsi-Pal Elod, a prezentat evenimentele ce nu trebuie ratate de la cea de XI-a editie a Peninsulei, care se desfasoara pentru prima data la Cluj. De astazi si pana duminica vor concerta 140 de formatii.

VIDEO Noi filmari din avion cu tronsoanele de autostrada de la Sibiu la Orastie ce au termen de finalizare in acest an

Utilizatorii pasionati de subiecte de infrastructura de pe forumurile skyscrapercity si forum. peundemerg au publicat noi filmari realizate din avion cu toate tronsoanele aflate in constructie a autostrazii Orastie - Sibiu 82 km), tronsoane care, in afara de cateva zone cu probleme, au, potrivit estimarilor Companiei Nationale de Autostrazi, termene de finalizare anul acesta. Daca in unele zone lucrarile sunt avansate, in alte locuri stadiul aparent al constructiilor ridica semne de intrebare daca intr-adevar termenele de finalizare estimate de autoritati pot fi implinite in acest an. Cel mai sensibil tronson este lotul 3 unde exista zone puternic afectate de alunecari de teren de-o parte si de alta a celei mai impresionante lucrari, viaductul de un kilometru de la Aciliu, si unde constructorul italian Impregilo a acumulat cele mai mari intarzieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )