Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO FOTO Mai multe tari din Uniunea Europeana trimit ajutoare si experti in Bosnia si Serbia, afectate puternic de inundatii

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Mai multe tari din Uniunea Europeana trimit ajutoare si experti in Bosnia si Serbia, afectate puternic de inundatii

Majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene UE) s-au mobilizat pentru a furniza ajutoare si experti Bosniei si Serbiei, care se confrunta cu inundatii de amploare, a anuntat sambata Comisia Europeana, care coordoneaza aceasta asistenta, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Inundatii in mai multe zone din Valcea. Un tronson de cale ferata a fost inchis

Ploaia torentiala din ultimele ore a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Valcea, un tronson de cale ferata fiind inchis, miercuri seara, apa intrand, de asemenea, intr-un pasaj rutier din Ramnicu.

Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Confruntari violente cu fortele de ordine au izbucnit in mai multe orase din Turcia, pe fondul valului de nemultumiri si proteste, generat de accidentul minier petrecut ieri seara si care s-a soldat cu moartea a.

2,3 miliarde euro pentru sustinerea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Comisia Europeana CE) lanseaza, in perioada de programare 2014 - 2020, programul COSME, al carui scop este sa sustina competitivitatea intreprinderilor mici si mijlocii IMM) si sa stimuleze antreprenoriatul la nivelul Uniunii Europene. Valoarea acestuia este de 2,3 miliarde euro, potrivit reprezentantilor CE.

Cod portocaliu si cod galben de inundatii, valabile pana vineri seara. Traficul, restrictionat in mai multe judete din cauza alunecarilor de teren

Ploile abundente de joi au facut ravagii in mai multe judete din tara. Desi hidrologii au ridicat avertizarea cod rosu de inundatii, au ramas in vigoare pana vineri seara doua coduri, unul portocaliu si unul galben. De altfel, Centrul Infotrafic anunta ca traficul a fost restrictionat.

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania si Austria au inregistrat, in aprilie, cea mai ridicata rata de crestere a preturilor din Uniunea Europeana UE), comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, de 1,6%. Inflatia in cele doua tari este dubla fata de media UE, potrivit datelor anuntate de Eurostat.

FOTO VIDEO Noapte alba pentru barladeni. Ploaia torentiala din ultima noapte a inundat mai multe case: in centru sunt flori, la noi mocirla

Urgia care s-a abatut asupra Barladului in noaptea de 14/15 mai i-a tinut treji pe oameni de frica inundatiilor. Locatarii mai multor strazi din cartierele Munteni si Podeni au facut noapte alba cu galetile in mana. in urma telefoanelor primite in miez de noapte, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta si vidanjele Aquavas au pompat apa toata noaptea.

Serghei Lavrov: Moscova se opune aderarii Ucrainei la Uniunea Europeana si NATO

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a amenintat autoritatile de la Kiev cu consecinte in cazul aderarii la NATO sau Uniunea Europeana, relateza Ukrinform. Astfel, Lavrov a reactionat dupa ce.

Zece universitati din Romania, prezente intr-un top lansat de Uniunea Europeana

10 universitati din Romania au intrat in noulclasament al universitatilor la nivel global, realizat de Uniunea Europeana cu fonduri europene in valoare de 2 milioane de euro, a anuntat comisarul european pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret, Androulla Vassiliou. Noua clasificare U-Multirank evalueaza performanta a peste 850 de institutii de invatamant superior din intreaga lume.

VIDEO FOTO Zeci de gospodarii din Visinesti, in pericol, din cauza alunecarilor

50 de familii din comuna damboviteana Visinesti stau de cateva zile cu teama ca intreaga agoniseala poate fi inghitita de apa Cricovului, asa cum li s-a mai intamplat in urma cu zece ani. Un deal intreg s-a surpat blocand astfel albia, iar apa a fost cat pe ce sa rupa si drumul si sa ajunga la case.

FOTO: Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume si cat costa o mancare delicioasa

Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )