Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Gafa de proportii a lui Vasile Blaga: ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare, iesita din comun

Hotnews Hotnews,
VIDEO Gafa de proportii a lui Vasile Blaga: ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare, iesita din comun

Gafa de proportii a liderului PDL Vasile Blaga, in timpul declaratiei de presa sustinute la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, la ora 21:00. Co-presedintele ARD a afirmat ca ARD a dus o campanie de mistificare a adevarului din tara, de manipulare a opiniei publice, iesita din comun. Dupa cateva zeci de secunde, presedintele PDL s-a corectat, precizand ca intentiona sa se refere, de fapt, la USL. continuă pe Hotnews

Gafa de proportii a lui Vasile Blaga: ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare, iesita din comun

Gafa de proportii a liderului PDL Vasile Blaga, in timpul declaratiei de presa sustinute la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, la ora 21:00. Co-presedintele ARD a afirmat ca ARD a dus o campanie de mistificare, de manipulare iesita din comun. Dupa cateva zeci de secunde, presedintele PDL s-a corectat, precizand ca intentiona sa se refere, de fapt, la USL.

Vasile Blaga: ARD isi va atinge obiectivul, obtinerea a 20% dintre mandatele de parlamentari

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, dupa ce televiziunile au publicat exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, ca este convins de faptul ca ARD isi va atinge obiectivul, anume obtinerea a 20% dintre.

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza b1. ro. E a precizat ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. De asemenea, acesta a precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine cel putin 25% din voturi. Daca vom scoate un scor de 25 % vom putea discuta daca vom face parte din viitorul guvern. Nu vom vota .

Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vinera, ca Alianta Romania Dreapta nu intentioneaza sa propuna mincinosi pentru functia de prim-ministru, ci doar oameni seriosi si cu solutii.

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania, USL este problema Romaniei de astazi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, precizand ca PDL nu va vota niciun guvern.

Gura pacatosului. Blaga: ARD a dus cea mai CUMPLITA campanie de MISTIFICARE A REALITATII

Presedintele PDL, Vasile Blaga a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse in conditii cu totul speciale si si-a exprimat.

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi .

VIDEO Vasile Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri. USL a dus o campanie de manipulare iesita din comun

Le multumesc tuturor romanilor care au fost la vot. Scorul pe care l-am obtinut este rezultatul unei munci speciale, pentru ca USL-ul a dus o campanie de mistificare a adevarului din tara, de manipulare a opiniei publice, iesita din comun, a declarat duminica seara liderul PDL Vasile Blaga, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor. Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri, a adaugat Vasile Blaga.

Vasile Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri. USL a dus o campanie de manipulare iesita din comun

Le multumesc tuturor romanilor care au fost la vot. Scorul pe care l-am obtinut este rezultatul unei munci speciale, pentru ca USL-ul a dus o campanie de mistificare, de manipulare iesita din comun, a declarat duminica seara liderul PDL Vasile Blaga, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor. Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de peste 20% in alegeri, a adaugat Vasile Blaga.

Vasile Blaga va vota la Deta si nu la Sanicolau Mare: Drumul spre sectia unde urma sa voteze este blocat din cauza zapezii

Presedintele PDL Vasile Blaga, care urma sa voteze inSanicolau Mare, acolo unde candideaza in Colegiul 3 Senat Timis, s-a intors, duminica dimineata, inapoi in Timisoara deoarece drumul spre sectia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )