Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Gestul Papei Francisc a devenit viral. Suveranul refuza ca oamenii sa-i sarute inelul papal / Francisc, daca nu vrei sa fii vicarul lui Hristos, atunci lasa-ne!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gestul Papei Francisc a devenit viral. Suveranul refuza ca oamenii sa-i sarute inelul papal / Francisc, daca nu vrei sa fii vicarul lui Hristos, atunci lasa-ne!

Suveranul pontif, Papa Francisc s-a aflat zilele acestea in orasul Loreto din Italia. La sfarsitul slujbei religioase, acesta si-a retras mana intr-un mod stanjenitor, lasand confuzi enoriasii care voiau sa-i sarute inelul. Jurnalistii de la Rorate Caeli, un site citit de traditionalistii catolici si-au exprimat si ei opinia pe Twitter: Francisc, daca nu vrei sa fii vicarul lui Hristos, atunci lasa-ne!. continuă pe Hotnews

VIDEO Gestul Papei Francisc a devenit viral. Suveranul refuza ca oamenii sa-i sarute inelul papal / Francis, daca nu vrei sa fii vicarul lui Hristos, atunci lasa-ne!

Suveranul pontif, Papa Francisc s-a aflat zilele acestea in orasul Loreto din Italia. La sfarsitul slujbei religioase, acesta si-a retras mana intr-un mod stanjenitor, lasand confuzi enoriasii care voiau sa-i sarute inelul. Jurnalistii de la Rorate Caeli, un site citit de traditionalistii catolici si-au exprimat si ei opinia pe Twitter: Francis, daca nu vrei sa fii vicarul lui Hristos, atunci lasa-ne!.

VIDEO Vizita Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif va merge la Blaj in comunitatea romilor

Biserica Greco-Catolica a inceput pregatirile pentru evenimentul istoric ce va avea loc in 2 iunie, cand Suveranul Pontif, Papa Francisc, va ajunge la Blaj. Pe langa liturghia si slujba de beatificare, Papa Francisc va avea o intalnire si cu reprezentanti ai comunitatii de romi din oras.

VIRALUL ZILEI! Gestul Papei Francisc a starnit un val de controverse pe Internet: De ce s-a ferit Suveranul Pontif de credinciosi (VIDEO)

Un video de la intalnirea Papei Francisc cu crestinii catolici din Loreto, Italia, a devenit viral pe Internet. in imagini se poate vedea cum Suveranul Pontif incearca sa-i evite pe credinciosii care s-au peri.

PROGRAMUL VIZITEI PAPEI FRANCISC in Romania. Fara slujba in aer liber in Bucuresti VIDEO

PROGRAMUL VIZITEI PAPEI FRANCISC in Romania Sala de presa a Sf. Scaun a anuntat astazi programul detaliat al calatoriei apostolice pe care papa Francisc o efectueaza in Romania in zilele 31 mai 2 iunie 201.

CHIRICA DESPRE VIZITA PAPEI FRANCISC LA IASI: Masurile de securitate vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui SUA

Masurile de securitate luate in timpul vizitei Papei Francisc la Iasi, din 1 iunie, vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui Statelor Unite ale Americii, a anuntat primarul din Iasi, Mihai Chirica.

VIZITA PAPEI FRANCISC. Sfantul Parinte va folosi un papamobil fabricat in Romania

O stire-surpriza vine din partea organizatorilor locali de la Iasi. Potrivit primarului Mihai Chirica, in timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc se va deplasa cu un papamobil fabricat .

Programul detaliat al vizitei Papei Francisc in Romania / intalniri cu Iohannis, cu Patriarhul Daniel, dar si cu romii din Blaj

Administratia prezidentiala a anuntat, luni, care va fi programul Papei Francisc in timpul vizitei pe care o va face in Romania. Papa Francis va veni la noi in tara pe 31 mai, urmand sa fie intampinat la aeroport de presedintele Klaus Iohannis. Capul Bisericii Catolice va avea in prima zi a vizitei si o intalnire cu Patriarhul Daniel, pe 1 iunie urmand sa se duca la Sumuleu-Ciuc si la Iasi. Duminica va sosi la Campia Libertatii din Blaj, urmand sa plece din tara de pe aeroportul din Sibiu, tot in prezenta sefului statului.

Detalii nestiute despre vizita Papei Francisc in Romania. Programul complet

Sanctitatea Sa Papa Francisc va fi primit de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, in data de 31 mai 2019 in perioada 31 mai 2 iunie a. c. , Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o.

Noi detalii despre vizita Papei Francisc la Blaj: accesul pe Campia Libertatii, pe baza unor bilete gratuite distribuite in parohii si a documentului de identitate

Sfantul Scaun a comunicat luni, 25 martie 2019, noi detalii privind vizita Suveranului Pontif in Romania. Papa Francisc se va afla la Blaj in data de 2 iunie 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )