Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Igor Dodon, catre preoti: Amenzi nu vor fi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon, catre preoti: Amenzi nu vor fi

In timp ce premierul Ion Chicu avertizeaza preotii sa se conformeze regulilor impuse de autoritati si sa nu desfasoare slujbe si alte evenimente religioase cu participarea enoriasilor, pentru ca in caz contrar vor fi amendati, presedintele Igor Dodon le da asigurari slujitorilor bisericilor ca acestia nu vor fi amendati. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Din 27 aprilie, majoritatea angajatilor vor reveni la munca

Din 27 aprilie, bugetarii vor reveni la munca, iar institutiile de stat vor lucra in regim obisnuit. Totodata, vor fi relaxate unele restrictii pentru HoReCa, a declarat presedintele tarii, Igor Dodon, transmite IPN.

Igor Dodon anunta ca Marsul Victoriei va fi transferat de pe 9 mai pe 24 august

Marsul Victoriei si concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, care traditional aveau loc pe data de 9 mai, vor fi transferate pentru data de 24 august, transmite IPN. intr-o postare pe Facebook, presedintele Igor Dodon a mentionat ca decizia s-a luat reiesind din situatia de criza in care ne aflam si restrictiile impuse de autoritati privind manifestarile in masa.

Igor Dodon: Preotii nu trebuie amendati. Ei nu sunt de vina ca cineva a intrat in biserica in timpul slujbei

Presedintele Igor Dodon considera ca preotii nu trebuie amendati pentru incalcarea restrictiilor impuse de autoritati, in contextul raspandirii COVID-19. Seful statului este de parere ca slujitorii bisericii care au fost pana acum sanctionati pentru ca au organizat slujbe cu participarea enoriatilor nu sunt de vina, deoarece tine de responsabilitatea autoritatilor de a nu admite ca cetatenii sa intre in biserici.

Igor Dodon: Statul nu poate sa vina cu suport pentru Biserica din banii publici

Autoritatile au recomandat mitropoliei ca slujbele din noaptea invierii in bisericile din tara sa aiba loc fara enoriasi. Delegatia care va zbura la Ierusalim pentru a aduce focul haric nu va cobori din avion, focul va fi adus la aeroport de catre un angajat al Ambasadei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )