Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Incendii de vegetatie, in mai multe teritorii din apropierea Oceanului Arctic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendii de vegetatie, in mai multe teritorii din apropierea Oceanului Arctic

Incendiile de vegetatie au facut ravagii in teritoriile din apropierea Oceanului Arctic, afectand nordul Peninsulei Scandinave, zone intinse din Siberia, Alaska si Groenlanda, transmite postul BBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

Val de aer saharian, in Europa. Mai multe orase, sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor

Un val de aer saharian loveste in Europa de Vest. Mai multe orase se vor afla sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor. Val de aer saharian, in Europa. Mai multe regiuni italiene, sub cod rosu de canicula Expertii meteo au anuntat canicula in mai multe tari din Europa occidentala. Mai multe orase din Europa .

VIDEO Cum opereaza un hot din masini la ceas de noapte. Proprietarul unei autovehicul a ramas fara portofelul cu acte si mai multe bunuri

O camera video a surprins in plina actiune un hot care incearca portierele mai multor masini, reusind sa deschida una dintre acestea, de unde sustrage mai multe bunuri.

Ariana Grande si Taylor Swift, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards. Lista completa a selectiilor

Cantaretele Ariana Grande 26 de ani) si Taylor Swift 29 de ani) sunt artistele care au primit cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards, gala ce va avea loc pe 26 august la Prudential Center din Newark, New Jersey.

Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Noi informatii socante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperita o valiza plina de ramasite arse si haine intr-un lac din apropierea casei criminalului. Lacul e cercetat de scafandri pentru.

Cazul Caracal - Scafandrii ISU, chemati sa caute intr-un lac din apropierea casei lui Dinca

Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au fost solicitati sa intervina la un lac din apropierea casei principalului suspect in cazul crimei, surse din cadrul Politiei declarand pentru Mediafax ca sunt cautate probe.

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

Comisia Europeana a deschis 11 proceduri judiciare impotriva Romaniei, pentru ca nu si-a indeplinit obligatiile din mai multe domenii

Comisia Europeana a initiat, joi, mai multe proceduri judiciare impotriva Romaniei, pentru ca tara noastra nu si-a indeplinit obligatiile impuse de apartenenta la UE. Procedurile judiciare deschise impotri.

Frauda cu fonduri UE, o problema subestimata in mai multe tari europene

Frauda cu fonduri UE este o problema subestimata in mai multe tari europene, iar Comisia Europeana n.

BAROMETRU IRSOP PENTRU LUNA IUNIE: Productia industriala, la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni

Productia industriala a scazut, in luna iunie a acestui an, pana la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si s-a apropiat la 2 puncte de cresterea zero, alimentand ingrijorarile privind cresterea economica in ansamblu, arata Barometrul Industrial realizat de IRSOP and SNSPA Facultatea de Management.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )