Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO: intalnirea dintre Robin Williams si Koko, gorila fluenta in limbajul semnelor

România Liberă România Liberă,
VIDEO: intalnirea dintre Robin Williams si Koko, gorila fluenta in limbajul semnelor

KokoRobin Williams . continuă pe România Liberă

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

VIDEO Stand-up comedy cu Robin Williams: cele mai bune momente

Robin Williams, un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala, este unul dintre putinii artisti americani care au reusit sa aiba succes atat in televiziune, cat si in circuitul show-urilor de stand-up comedy. Indragitul actor american, in varsta de 63 de ani, a murit luni, explicatia cea mai probabila a decesului fiind sinuciderea. Urmareste in articol o selectie a celor mai reusite reprezentatii de stand-up comedy ale actorului: .

FOTO VIDEO Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

VIDEO. UPDATE: A murit actorul Robin Williams. Posibila sinucidere. Obama, printre cei care si-au prezentat condoleantele

Actorul american Robin Williams a fost gasit mort in locuinta sa. Potrivit primelor informatii oferite de catre politistii prezenti la fata locului, Robin Williams s-ar fi sinucis. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale jucate in filme precum Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti.

VIDEO Armata Statelor Unite difuzeaza imagini de arhiva cu Robin Williams vizitand trupele americane din Kuweit, Afganistan si Irak

Departamentul de Aparare al SUA a difuzat imagini de arhiva cu Robin Williams, care distra trupele americane stationate in strainatate. In filmare, Williams face stand-up comedy in fata soldatilor americani din Kuweit, Afganistan si Irak.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani: Acesta s-ar fi sinucis (VIDEO)

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a murit la domiciliul sau, la varsta de 63 de ani. Din primele informatii ale.

Drama lui Robin Williams: ce se ascundea in spatele zambetului

Robin Williams ne-a facut sa radem de milioane de ori, desi, cateodata, o lacrima in coltul ochiului era inevitabila. Putina lume banuia, insa, dramele si framantarea din spatele zambetului. Considerat unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale, atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor, Robin Williams purta razboaie cu demonii personali: alcoolul, drogurile si depresia.

Moartea lui Robin Williams: Hollywoodul ii aduce omagii geniului comic pe retelele de socializare

Dupa moartea lui Robin Williams, omagiile de la rude, actori de la Hollywood, regizori si prieteni au inundat retelele de socializare. Indragitul actor american, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al premiului Oscar, a murit la domiciliul sau luni, varianta cea mai probabila fiind sinuciderea. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams: Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )