Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Interceptari in cazul Lucan, acuzat ca a exersat transplantul de pancreas. Ce autorizatie ? Asta este problema?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Interceptari in cazul Lucan, acuzat ca a exersat transplantul de pancreas. Ce autorizatie ? Asta este problema?

Povestile scandaloase din jurul medicului Mihai Lucan continua cu un nou episod uluitor. Denuntatorul din dosar, deputatul Emanuel Ungureanu, il acuza pe urolog ca isi facea mana pe pacientii care aveau nevoie de un transplant de pancreas, desi nu ar fi avut suficienta experienta pentru astfel de interventii. continuă pe Hotnews

VIDEO Interceptari in cazul Lucan, acuzat ca a exersat transplantul de pancreas. Ce autorizatie? Asta este problema?

Povestile scandaloase din jurul medicului Mihai Lucan continua cu un nou episod uluitor. Denuntatorul din dosar, deputatul Emanuel Ungureanu, il acuza pe urolog ca isi facea mana pe pacientii care aveau nevoie de un transplant de pancreas, desi nu ar fi avut suficienta experienta pentru astfel de interventii.

Medic renumit, despre cazul Lucan: Asistam la o executie publica. Va afecta activitatea de transplant din Romania

Dosarul medicului Lucan va afecta activitatea de transplant din Romania, sustine un cunoscut medic roman, fost secretar de stat si fost coordonator al unui program national de transplant. Potrivit medicului, la pierderea increderii populatiei in transplant contribuie si executia publica la care este supus medicul Lucan inainte de a fi condamnat.

Cum raspunde Emil Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan. De asemenea, Boc.

Noi declaratii in cazul Lucan. Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla la DIICOT Bucuresti

Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla, miercuri, 3 ianuarie, la sediul DIICOT Bucuresti unde da declaratii in legatura cu dosarul in care este cercetat medicul urolog Mihai Lucan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )