Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO Liga Campionilor: AS Roma - Barcelona 1-1, gol antologic marcat de romani cu un sut de la 60 de metri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liga Campionilor: AS Roma - Barcelona 1-1, gol antologic marcat de romani cu un sut de la 60 de metri

AS Roma si FC Barcelona au incheiat la egalitate, scor 1-1, prima partida din Grupa E a Ligii Campionilor. Italienii au marcat poate cel mai frumos gol din istoria competitiei. Surpriza mare la Zagreb, Arsenal a pierdut in Croatia. continuă pe Adevărul

VIDEO Liga Campionilor: AS Roma - Barcelona 1-1, gol antologic marcat de romani cu un sut de la 50 de metri

AS Roma si FC Barcelona au incheiat la egalitate, scor 1-1, prima partida din Grupa E a Ligii Campionilor. Italienii au marcat poate cel mai frumos gol din istoria competitiei. Surpriza mare la Zagreb, Arsenal a pierdut in Croatia.

VIDEO. Liga Campionilor: Accidentare TERIFIANTA pentru o tanara speranta a Marii Britanii

Debutul in Liga Campionilor a fost unul de cosmar pentru unul dintre tinerii fotbalisti cu cele mai mari perspective din fotbalul englez. Luke Shaw, de la Manchester United, a incheiat primul sau meci in competitia europeana dupa doar 15 minute, fiind grav accidentat.

Cristiano Ronaldo a devenit lider in clasamentul golgheterilor all-time din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a devenit lider absolut in clasamentul golgheterilor all-time din Liga Campionilor, a anuntat site-ul oficial UEFA. Ronaldo a ajuns la 80 de goluri in Liga Campionilor, cu trei mai multe decat.

Lionel Messi in fata meciului 100 in Liga Campionilor

Atacantul argentinian Lionel Messi se pregateste de meciul cu numarul 100 in cea mai importanta competitie a fotbalului european, Liga Campionilor.

Rezultate Liga Campionilor, Etapa 1: Start bun pentru granzii Madridului, SOC la Manchester

Liga Campionilor, editia 2015/2016, a debutat, marti, cu prima etapa din faza grupelor. Seara nu a fost lipsita de rezultate surpriza, astfel ca in timp ce echipele din Madrid au triumfat, cele din Manchester au suferit esecuri.

VIDEO. Sahtior, facuta KO de arbitri in Liga Campionilor. Reactia lui Lucescu, dupa meciul cu Real Madrid

Sahtior Donetk a fost invinsa, cu scorul de 4-0, de Real Madrid, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a criticat erorile de arbitraj, care au dus la eliminarea unui jucator, dar si la marcarea unui gol gratuit.

Luke Shaw, accidentare teribila suferita in Liga Campionilor

Fundasul Luke Shaw al echipei Manchester United a suferit o grava accidentare, marti seara, in debutul partidei cu PSV Eindhoven din Grupa B a Ligii Campionilor.

TOP 10 Golgheteri in Liga Campionilor: Ronaldo si Messi, protagonistii unui duel infernal

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, a reusit sa mai doboare un record, el devenind golgheterul all-time al Ligii Campionilor, dupa hattrick-ul sau din meciul cu Sahtior Donetk. Portughezul a depasit nume mari din istoria fotbalului, insa duelul cu Messi este unul foarte strans.

Debut de foc pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor. Merge in Templul fotbalului

Pentru al saselea an consecutiv Mircea Lucescu o conduce pe Sahtior Donetk in grupele Ligii Campionilor, iar marti seara echipa ucraineana debuteaza in deplasare contra lui Real Madrid, de zece ori castigatoare a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )