Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO LIVE. Presedintele columbian Juan Manuel Santos este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2016. Mogherini: Cei care doresc pacea reusesc sa o construiasca, impotriva vantului si a marii

România Liberă România Liberă,
VIDEO LIVE. Presedintele columbian Juan Manuel Santos este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2016. Mogherini: Cei care doresc pacea reusesc sa o construiasca, impotriva vantului si a marii

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2016. Distinctia i-a fost acordata pentru eforturile sale neobosite de a pune capat razboiului civil. continuă pe România Liberă

VIDEO LIVE. Presedintele columbian Juan Manuel Santos este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2016

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2016. Distinctia i-a fost acordata pentru eforturile sale neobosite de a pune capat razboiului civil.

Nobel 2016: Presedintele columbian Juan Manuel Santos a primit Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a primit vineri Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile sale de pacificare a tarii dupa peste 50 de ani de razboi civil, informeaza.

Premiul Nobel pentru Pace 2016 a fost atribuit presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Premiul Nobel pentru Pace 2016 a fost atribuit presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru eforturile sale in vederea incheierii conflictului civil din tara sa, ce a durat peste jumatate de secol.

Premiul Nobel pentru Pace merge in Columbia: Presedintele Juan Manuel Santos, laureat in ciuda faptului ca acordul de pace cu rebelii a fost respins in referendumul de duminica

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat in acest an pentru presedintele columbian Juan Manuel Santos pentru eforturile sale horate de a aduce razboiul civil din tara sa la final dupa 50 de an.

Juan Manuel Santos, distins cu Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile de a pune capat razboiului din Columbia

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a fost recompensat vineri cu Premiul Nobel pentru Pace pentru incheierea unui acord cu gherila marxista FARC care sa puna capat unui razboi civil ce dureaza de peste o jumatate de secol.

Pacea este pe-aproape si vom ajunge la ea, afirma presedintele Columbiei

Presedintele Juan Manuel Santos a afirmat miercuri, dupa ce i-a primit pe principalii opozanti ai acordului de pace cu gherila FARC - respins duminica prin referendum -, ca pacea este pe-aproape in Columbia, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Presedintele Columbiei, premiat cu Nobelul pentru pace pentru acordul incheiat cu FARC

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat presedintelui Columbiei, Juan Manuel Santos, pentru rolul sau in acordul de pace cu gherila FARC, in ciuda faptului ca pactul nu a fost validat de locuitorii tarii la referendum, transmite Digi24. ro.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este audiat din nou in dosarul unde e acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, este audiat ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, s-a prezentat la sediul ICCJ, unde este audiat miercuri dimineata in calitate de martor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )