Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Locuri pe care doar bogatii si le permit. Cat costa una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Locuri pe care doar bogatii si le permit. Cat costa una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume

Apartamentele prezidentiale ale unor hoteluri din New York, Las Vegas, India, Cannes, Hong Kong si Dubai figureaza in topurile celor mai scumpe camere de hotel din lume. Luxurioasele spatii au de la 3 pana la 6 dormitoare, fiecare cu propria baie, piscina, spa, jacuzzi, terase cu privelisti superbe, biblioteci si camere de conferinte. Pretul lor poate ajunge si la 100. 000 de dolari, pentru o noapte. continuă pe Adevărul

VIDEO Ghid: Cum se imbraca barbatii potrivit. Cat costa un costum bun? Dar o pereche de pantofi OK?

Barbatul trebuie sa evite costumul negru pe timpul zilei si sa-si dea cravata jos cand merge la garden party. Niciodata nu trebuie sa-i lipseasca batista de la piept. In schimb, un domn nu are dreptul la prea multe bijuterii. Acestea sunt cateva dintre regulile pe care ni le-a explicat, intr-un ghid video, consilierul de stil Cezar Ionascu, fondator domnideromania. ro si Image Accademy, businessul sau prin care ajuta barbatii din Romania, inclusiv pe antreprenori, sa se imbrace corect. El ne-a spus si pretul minim al unui costum bun si al unei perechi de pantofi de calitate, in Romania.

Ai fi uimit cat costa iPhone X in jurul lumii

Din multe puncte de vedere este socant cat costa iPhone X, dar in unele colturi ale lumii este mult mai scump decat in SUA. Cei de la Apple si-au luat inima in dinti si au anuntat un smartphone al carui pret incepe de la 1000 de dolari in cazul versiunii cu 64GB de memorie interna.

Utile: De ce carnea din comert este nociva chiar daca nu e injectata cu hormoni; Care sunt efectele reale ale consumului de dulciuri; Costuri ascunse: cat costa experienta completa iPhone 8 si iPhone X cu adevarat

Legatura dintre bolile de inima si modul in care mergi pe strada. Oamenii care merg pe. 10 fructe si legume de toamna care intaresc imunitatea. Toamna aduce cu ea pericolul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )