Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Lumina si intuneric, in primul trailer al noului film din franciza Razboiul stelelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lumina si intuneric, in primul trailer al noului film din franciza Razboiul stelelor

Primul trailer pentru Star Wars: The Force Awakens, al saptelea film din franciza de succes Razboiul stelelor, a fost lansat si ofera fanilor o idee vaga despre ce urmeaza sa se intample in noua productie semnata de J. Abrams. continuă pe Adevărul

VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, dupa 14 ani, in primul trailer al noului film din seria Jurassic Park

Jurassic World, a patra parte a seriei de filme cu dinozauri, promite adrenalina si teroare in noul trailer lansat cu doua zile inainte de ziua promisa. Un dinozaur insetat de sange realizat de geneticieni in laborator va raspandi haos in noul parc tematic, motiv pentru care actorul Chris Pratt Gardienii Galaxiei) este chemat sa rezolve amenintarea.

James Bond renunta la Aston Martin in urmatorul film din seria agentului 007

Spionul iubitor de Aston Martin, James Bond, da la schimb masina sa de lux pentru un Fiat 500, in cel mai nou film al seriei cu agentul 007, conform Sky News. Filmul inca fara un nume oficial il va.

Cum s-a vazut primul val Black Friday din acest an prin ochii FAN Courier, cel mai mare operator de curierat din Romania

Editia din acest an a Black Friday a fost cu siguranta cea mai ampla de pana acum, numarul comenzilor si stocurile vandute de retaileri si livrate de catre firmele de curierat fiind in crestere cu 30, chiar 40%, conform informatiilor FAN Courier, cel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )