Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Meci spectacol: Generatia de Aur vs Bara Legends 0-2 / Hagi a nscris dupa ce a trecut n echipa catalanilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Meci spectacol: Generatia de Aur vs Bara Legends 0-2 / Hagi a nscris dupa ce a trecut n echipa catalanilor

Sports Festival, eveniment gazduit de Cluj-Napoca timp de patru zile, a reunit zeci de glorii din fotbal, tenis, baschet si alte sporturi in meciuri demonstrative sau intalniri cu fanii. Capul de afis a fost meciul de fotbal, de sambata, intre legendele Barcelonei si jucatorii generatiei de aur a Romaniei. De la Hagi si Chivu, si pana la Gabri sau Salinas, marile nume ale fotbalului din anii 90 au incantat aprope 30. 000 de fani prezenti in tribunele Cluj Arena. continuă pe Hotnews

VIDEO Meci spectacol: Generatia de Aur vs Bara Legends 0-2/ Hagi a nscris dupa ce a trecut n echipa catalanilor

Sports Festival, eveniment gazduit de Cluj-Napoca timp de patru zile, a reunit zeci de glorii din fotbal, tenis, baschet si alte sporturi in meciuri demonstrative sau intalniri cu fanii. Capul de afis a fost meciul de fotbal, de sambata, intre legendele Barcelonei si jucatorii generatiei de aur a Romaniei. De la Hagi si Chivu, si pana la Gabri sau Salinas, marile nume ale fotbalului din anii 90 au incantat aprope 30. 000 de fani prezenti in tribunele Cluj Arena.

VIDEO Meci incins pentru promovarea in Liga a III-a. Peste 2.000 de oameni au venit la CS Hunedoara - Vointa Lupac

Dupa un sezon in care a castigat aproape toate meciurile, CS Hunedoara a avut meci greu in barajul pentru promovarea in Liga a treia de fotbal cu Vointa Lupac.

VIDEO Meci electrizant, cu sase goluri, intre Spania si Portugalia. Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori

Spania si Portugalia si-au confirmat statutul de echipe valoroase, puternice si au oferit un prim meci cu adevarat memorabil la Cupa Mondiala de fotbal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )