Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Mesajul unui medic din Cluj pentru comunitatea rezist: Pe mine m-a impresionat foarte tare mitingul PSD si mi-a dat o raza de speranta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mesajul unui medic din Cluj pentru comunitatea rezist: Pe mine m-a impresionat foarte tare mitingul PSD si mi-a dat o raza de speranta

Circa o suta de clujeni au participat, duminica, in centrul orasului la protestul fata de guvernarea PSD. Unul dintre subiectele discutate a fost mitingul organizat sambata de social democrati. continuă pe Adevărul

Descoperire incredibila in mijlocul unui cartier din Galati. Este vechi de1.800 de ani

Un cavou roman vechi de 1. 800 de ani a fost gasit in mijlocul unui cartier din Galati. Descoperirea arheologica a fost facuta intr-o zona unde pana acum locuitorii orasului aruncau gunoiul. Primaria.

VIDEO Peste 200 de persoane, protest la Cluj fata de decizia Guvernului privind Rosia Montana

Peste 200 de persoane protesteaza vineri in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de decizia Guvernului Dancila de oprire a includerii Rosiei Montane in UNESCO, avand afise cu mesajul PSD otrava rosie, relateaza Mediafax.

VIDEO Peste 200 de persoane au protest la Cluj fata de decizia Guvernului privind Rosia Montana

Peste 200 de persoane au protestat vineri in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de decizia Guvernului Dancila de oprire a includerii Rosiei Montane in UNESCO, avand afise cu mesajul PSD otrava rosie, relateaza Mediafax.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Imagini de cosmarintr-un club din Cluj!Un tanar a fost batut de noua barbati

Un tanar a fostatacatde noua barbate, innoaptea de sambata spre duminica, intr-unclubdin Cluj. Unul dintre agresori a sarit laataccu deosebita violenta, dar cel l.

Academia Rapid isi cunoaste adversara din barajul pentru Liga 3

Echipa Academia Rapid o va intalni in barajul pentru Liga 3 pe castigarea Ligii 4 din Judetul Giurgiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )