Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Mircea Barbu, blogger Adevarul, despre experienta unui jurnalist de razboi in Crimeea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Barbu, blogger Adevarul, despre experienta unui jurnalist de razboi in Crimeea

Bloggerul Mircea Barbu s-a intors de putin timp din Crimeea, acolo unde a facut reportaje cu trupele speciale ucrainene Berkut, a fost in bazele militare si a transmis pentru Adevarul din mijlocul multimii care se afla inPiata Lenin pentru a-si sarbatori noul statut de cetateni ai Federatiei Ruse. Acum, Mircea Barbu vine la Adevarul Live, intr-o discutie cu jurnalistul Liviu Iolu pentru a ne povesti cum a trait experienta Crimeea. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Mircea Barbu, jurnalist si blogger ne povesteste cum a fost in Crimeea. intra in dialog cu el!

Bloggerul Mircea Barbu s-a intors de putin timp din Crimeea, acolo unde a facut reportaje cu trupele speciale ucrainene Berkut, a fost in bazele militare si a transmis pentru Adevarul din mijlocul multimii care se afla inPiata Lenin pentru a-si sarbatori noul statut de cetateni ai Federatiei Ruse. Acum, Mircea Barbu vine la Adevarul Live, intr-o discutie cu jurnalistul Liviu Iolu pentru a ne povesti cum a trait experienta Crimeea.

Adevarul despre suplimentele de slabit

Devenite tot mai populare in randul femeilor, suplimentele de slabit nu respecta intotdeauna promisiunile de pe ambalaj. Specialistul nostru ne explica la ce sa fim atenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )