Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Miting de amploare la Moscova in memoria lui Boris Nemtov, opozantul lui Vladimir Putin asasinat in centrul orasului: Peste 70 de mii de participanti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Miting de amploare la Moscova in memoria lui Boris Nemtov, opozantul lui Vladimir Putin asasinat in centrul orasului: Peste 70 de mii de participanti

Un mars in memoria liderului opozitiei ruse Boris Nemtov a avut loc duminica dupa-amiaza in centrul Moscovei. Mii de oameni s-au adunat in Piata Slavianskaia din centrul Moscovei, de unde participatii au plecat in mars prin oras in jurul orei 15:00. Potrivit unuia dintre organizatori, citat de AFP, la miting s-au adunat peste 70 de mii de persoane. Mitingul a fost autorizat sambata de autoritatile de la Moscova in urma unei solicitari a opozitiei. Boris Nemtov a fost impuscat mortal in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce se plimba alaturi de o tanara pe Marele pod de piatra Bolshoy Kamenny), aflat in apropierea Kremlinului. continuă pe Hotnews

Un mars in memoria lui Boris Nemtov se va desfasura duminica in centrul Moscovei

Opozitia rusa a primit din partea primariei Moscovei autorizatia sa desfasoare duminica un mars in centrul orasului in memoria lui Boris Nemtov, asasinat vineri noaptea in apropierea Kremlinului,.

FOTOGALERIE Mitingul in memoria lui Boris Nemtov: 'Nemtov este iubire, Putin este razboi', 'Nu imi este frica', 'Eroii nu mor'

'Nu imi este frica', 'Eroii nu mor', 'Eu sunt Nemtov', 'Propaganda ucide', 'Rusia va fi libera', 'Nemtov este iubire, Putin este razboi' sunt cateva dintre mesajele de la mitingul organizat in memoria liderului opozitiei ruse Boris Nemtov din centrul Moscovei. Peste 70. 000 de persoane participa la mars, conform CNN.

Stratfor: Asasinarea lui Boris Nemtov ar putea declansa proteste in Rusia

Asasinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova, inaintea unui miting de amploare al opozitiei, programat pentru duminica, ar putea declansa o riposta si ar putea conduce la multiplicarea protestelor in Rusia, comenteaza agentia Stratfor.

Stratfor: Asasinarea lui Boris Nemtov ar putea declansa proteste in Rusia

Asasinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova, inaintea unui miting de amploare al opozitiei, programat pentru duminica, ar putea declansa o riposta si ar putea conduce la multiplicarea protestelor in Rusia, comenteaza agentia Stratfor, citata de Mediafax.

Stratfor: Asasinarea lui Boris Nemtov ar putea declansa proteste in Rusia

Asasinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova, inaintea unui miting de amploare al opozitiei, programat pentru duminica, ar putea declansa o riposta si ar.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

FOTO VIDEO Eroii nu mor. Mii de rusi s-au strans in Moscova si Sankt Petersburg pentru a-l comemora pe Boris Nemtov, ucis vineri langa Kremlin

Cateva mii de rusi s-au strans duminica in Piata Slavianskaia din centrul Moscovei pentru a participa la un mart organizat pentru a-l comemora pe fostul vicepremier Boris Nemtov, ucis vineri noapte in apropierea Palatului Kremlin.

Opozantul rus Boris Nemtov, impuscat mortal la Moscova. Mi-e teama ca Putin ma va ucide, declara recent. Putin: Este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare (VIDEO)

Boris Nemtov, politician de opozitie din Rusia, a fost impuscat mortal, in noaptea de vineri spre sambata, in centrul Moscovei, relateaza BBC, citand presa rusa. Un barbat necunoscut a tras dintr-o masina.

VIDEO Boris Nemtov, ucis in centrul Moscovei. Presa rusa difuzeaza imagini video cu asasinatul

Clipele in care Boris Nemtov, unul dintre cei mai infocati critici ai regimului condus de Vladimir Putin, a fost asasinat la cativa pasi de Palatul Kremlin au fost surprinse de camerele video din Moscova si difuzate de presa rusa. Autoritatile ar fi descoperit deja masina in care au fugit cei doi presupusi asasini ai politicianului.

Asasinat: Boris Nemtov, un critic inversunat al lui Putin a fost impuscat mortal (VIDEO)

Boris Nemtov, un critic vocal si important al lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal la Moscova. Boris Nemtov a fondat mai multe miscari de opozitie si a fost una dintre cele mai carismatice figuri ale politicii rusesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )