Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Momentul in care Porsche-ul trece la culoarea rosie a semaforului si se izbeste in troleibuzul care circula regulamentar pe strada Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care Porsche-ul trece la culoarea rosie a semaforului si se izbeste in troleibuzul care circula regulamentar pe strada Alba Iulia

Accidentul rutier de la Buiucani, cand o soferita de 34 de ani, aflata in stare de ebrietate la volanul unui Porsche Cayenne, a lovit din plin un troleibuz, a fost surprins de o camera de bord. Imaginile video confirma ipoteza Politiei, potrivit careia, soferita a trecut la culoarea rosie a semaforului si s-a deplasat cu viteza excesiva. continuă pe Adevărul

VIDEO Caracatita care isi schimba culoarea pare sa viseze: cat de spectaculos e fenomenul

Un clip cu o caracatita care isi schimba culoarea in timp ce ramane nemiscata a devenit viral in ultima perioada. Din cate se pare, vietatea viseaza. in functie de specie,.

VIDEO Momentul in care un pod din Taiwan se prabuseste peste mai multe barci de pescuit

Sase persoane au fost ranite grav dupa ce un pod s-a prabusit marti intr-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe barci de pescuit, iar mai multe echipaje ar putea fi ramas blocate in interiorul ambarcatiunilor, au anuntat autoritatile locale, potrivit Reuters.

VIDEO Momentul in care o portiune dintr-o pasarela din Targu Jiu se prabuseste

O portiune din pasarela din zona de nord a municipiului Targu Jiu, care face legatura cu platforma industrial, s-a prabusit, ieri, in mod controlat.

VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

O mare tragedie s-a abatut peste o familie din comuna buzoiana Vadu Pasii. O fata de 10 ani a murit la spital, la scurt timp dupa ce a fost spulberata, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de o masina care circula cu viteza foarte mare prin localitate.

VIDEO Soferita care a provocat accidentul de la Buiucani trecand la rosu cu 130 kmh, surprinsa anterior in timp ce conducea in stare de ebrietate

Soferita de 34 de ani, care a provocat accidentul rutier din sectorul Buiucani, Chisinau, soldat cu moartea unui barbat si cu zeci de persoane ranite, dupa ce a trecut la culoarea rosie a semaforului cu 130 kmh si s-a ciocnit violent intr-un troleibuz, fiind la volanul unui Porsche Cayenne, a fost surprinsa anterior conducand in stare de ebrietate, dar si parasind locul accidentului rutier.

VIDEO Momentul dramatic in care un protestatar din Hong Kong este impuscat de politie

O filmare a demonstratiilor violente din Hong Kong, de marti, surprinde momentul in care un politist indreapta o arma spre un protestatar si il impusca, scrie Reuters.

VIDEO Momentul in care un pod din Taiwan se prabuseste peste mai multe barci de pescuit

Un pod s-a prabusit, marti, intr-un golf din nord-estul Taiwanului, distrugand mai multe barci de pescuit si ranind grav cel putin sase persoane, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )