Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Mos Craciun a ajuns la ISU Bihor, iar pompierii au colindat in fata Inspectoratului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mos Craciun a ajuns la ISU Bihor, iar pompierii au colindat in fata Inspectoratului

Pompierii oradeni s-au transformat in colindatori. in ajutor le-a venit chiar Mos Craciun care a ajuns la sediul de pe Avram Iancu chiar cu o atuospeciala impodobita de sarbatoare. continuă pe Adevărul

VIDEO Mos Craciun cascador: a dus cadourile si s-a rasturnat cu masina in decor

Mos Craciun Extrem in Alba. Dupa ce a dus cadouri la copii a realizat o cascadorie periculoasa, in urma careia a ajuns pe masa medicilor de la ambulanta. Totul s-a intamplat langa Alba Iulia si a avut ca personaj principal un cunoscut cascador.

FOTO Mos Craciun a ajuns si la copiii din centrele de plasament

Zeci de copii aflati in centrele de plasament din Oradea au avut parte de o surpriza din partea tinerilor si femeilor din Partidul Democrat Liberal Bihor. Politicienii au dat dovada de marinimie, si le-au lasat celor cu care soarta a fost mai dura daruri de Craciun.

FOTO Mos Craciun a ajuns la Oradea cu trenul si a impartit sute de cadouri copiilor care l-au asteptat

Nu a fost zapada la Oradea, in ajunul Craciunului, dar acest lucru nu a fost o piedica pentru Mosul cel prin de daruri. Cu desaga plina, el a ajuns in orasul de pe Cris cu trenul, fiind intampinat de sute de copii. De aici, Mosul a calatorit in oras cu o trasura special impodobita pentru aceasta ocazie, oprindu-se in fata Primariei din Oradea si apoi in Oraselul Copiilor.

Jaf filmat in Albania: Patru barbati imbracati in Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii (VIDEO)

Patru barbati imbracati in Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii din capitala albaneza Tirana. intregul atac a fost surprins de camerele de supraveghere din centrul comercial in care a avut loc.

VIDEO Sase lucruri mai putin stiute despre Mos Craciun

Noaptea dintre 24 si 25 decembrie a trecut, iar Mos Craciun ar fi trebuit sa vina la copii si adulti. Cat de multe stiti despre acest personaj misterios care aduce cadouri?.

VIDEO Unde este Mos Craciun? Armata americana are raspunsul in fiecare an

Comandamentul Nord-American de Aparare Aeriana NORAD) il urmareste in fiecare an pe Mos Craciun, in traseul sau prin lume, cand acesta incearca sa puna cadouri la toata lumea. Traditia a inceput in 1955.

FOTO. Primul Craciun al Sofiei Anais. Nepoata presedintelui, in costum de Mos Craciun.

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care o tine in brate pe nepoata sa, Sofia Anais, alaturi de urarea Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!. Presedintele si nepoata sa se afla in fata unui brad impodobit, iar micuta poarta un costum de Mos Craciun. Fiica presedintelui, Elena Basescu a postat, de asemenea, pe pagina sa de Facebook o fotografie cu micuta Sofia Anais langa brad. Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii .

Patru barbati costumati in Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii in Albania.

Patru barbati imbracati in costum de Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii marti intr-un centru comercial din Tirana, informeaza Mediafax. Cu armele ascunse sub pelerine, barbatii i-au amenintat pe proprietar si sotia sa care nu au opus rezistenta. Ei si-au umplut rapid sacii cu bijuterii si ceasuri scumpe, conform unei surse apropiate anchetei. Presa a difuzat joi imagini filmate de camerele de securitate ale centrului comercial TEG, ce aratau patru Mos Craciuni parasind magazinul, .

Mos Craciun ii cheama pe vasluieni in Centrul Civic al orasului

Toti copiii din municipiul Vaslui sunt asteptati astazi, incepand cu ora 16:00, in Piata Civica a orasului la intalnirea cu Mos Craciun.

Anul acesta, Mos Craciun aduce cadouri cu tot cu brad! (P)

Mos Craciun nu se mai limiteaza la simple cadouri. Batranul a decis sa nu se mai gaseasca in situatia in care nu gaseste un brad sub care sa-si lase cadourile! Asa ca a facut echipa cu Kiss FM si a adus celor mai ascultatori ascultatori atat daruri cat si copacul cu cetina verde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )