Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Motivul pentru care o eleva de gimnaziu din Valea Ramnicului a improvizat o minibiblioteca in fata casei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Motivul pentru care o eleva de gimnaziu din Valea Ramnicului a improvizat o minibiblioteca in fata casei

Ana-Maria Luciu, o eleva de clasa a VI-a din comuna buzoiana Valea Ramnicului, a amenajat o minibiblioteca in fata casei ei cu carti pe care le pot imprumuta copiii sarmani din sat. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cristi Boureanu, urmarit de blestem. Motivul pentru care nu se insoara cu Laura Dinca. Are legatura cu nasul Cristi Borcea

Fostul politician are la activ doua mariaje esuate, in care sotiile l-au inselat cu nasul de cununie. Tocmai de aceea, Boureanu se teme de o noua casnicie si crede ca este blestemat. Nasul Cristi Borcea este motivul pentru care Cristi Boureanu nu se insoara cu Laura Dinca De-a lungul anilor, fiecare dintre noi a trecut .

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

VIDEO Ciolacu anunta depunerea unei motiuni la jumatatea lui august: Un haos mai mare decat este acum nu poate fi creat nici macar de catre PSD sau opozitie

Un haos mai mare decat este acum nu poate fi creat nici macar de catre PSD sau opozitie, a declarat joi liderul PSD, Marcel Ciolacu. El a spus ca acesta este motivul pentru care social-democratii vor depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, la jumatatea lunii august.

Autoritatile se invinuiesc reciproc pentru lipsa apei calde din sectoarele 2 si 3

In plina pandemie, in care cea mai importanta masura de protectie este igiena, mii de bucuresteni nu au apa calda. Si sunt in aceasta situatie de cateva saptamani. in loc sa vina cu o solutie, autoritatile isi paseaza reciproc responsabilitatea, scrie Digi24.

Donald Trump spune ca nu l-a confruntat niciodata pe Vladimir Putin pe tema presupuselor recompense oferite de Rusia talibanilor pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Presedintele Donald Trump a explicat ca nu l-a chestionat niciodata pe omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, cu privire la rapoartele serviciilor de informatii din SUA, care arata ca Moscova ar fi platit.

Asociatia Parcul Natural Vacaresti cere Ministerului Mediului sa intervina urgent pentru a salva aria protejata din inima Bucurestiului

Parcul Natural Vacarestise afla intr-o situatie grava si este in pericol sa-si piarda caracteristicile naturale si de peisaj pentru care a fost infiintat daca autoritatile centrale nu intervin urgent, atrage atentia Asociatia Parcul Natural Vacaresti intr-o scrisoare deschisa trimisa ministrului Mediului, Costel Alexe. La doi ani de la desfiintarea administratiei parcului si preluarea sa de catre Agentia Nationala pentru Arii Naturale Protejate ANANP), acesta nu mai are Consiliu Stiintific, Consiliu Consultativ, corp de rangeri, responsabil cu paza, regulamentul parcului nu este aprobat, Planul de management, document esential pentru gestionarea parcului, se afla intr-un orizont indepartat, infrastructura de vizitare se degradeaza iar nivelul apei din lacuri este la un nivel atat de jos incat biodiversitatea acvatica este amenintata, potrivit sursei citate.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

Declin economic istoric in Spania, care anuleaza cresterea din ultimii sase ani

Spania a raportat un declin istoric al economiei in trimestrul doi din 2020, reculul de 18,5% anuland toata redresarea de dupa criza financiara din 2008, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INE), pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Bani aruncati. Bill Gates critica testele PCR pentru diagnosticarea Covid-19 din Statele Unite

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates,a criticat testarile pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2 efectuate in Statele Unite ale Americii, co-fondatorul Microsoft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )