Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Nepasare criminala la Mitropolia Cluj. in plina pandemie de COVID-19, oamenii sunt impartasiti cu aceeasi lingurita: Preotii aia ar trebui inchisi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nepasare criminala la Mitropolia Cluj. in plina pandemie de COVID-19, oamenii sunt impartasiti cu aceeasi lingurita: Preotii aia ar trebui inchisi

Zeci de clujeni au participat duminica, 22 martie, la slujba oficiata in fata Catedralei Mitropolitane din oras. in ciuda avertismentelor autoritatilor privind pandemia de coronavirus, credinciosii au fost impartasiti cu aceeasi lingurita. continuă pe Adevărul

De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie

Romania trece in aceste zile prin momente grele, la fel si restul lumii, si nu de multe ori omenirea a incercat sa gaseasca rezolvarea unor astfel de situatii prin credinta sau chiar prin diferite subterfugii mistice si religioase. De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie Toata .

Adrian Nastase, semnal de alarma in plina pandemie de coronavirus: Solidaritate europeana, o utopie

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, a lansat un avertisment in plina pandemie de coronavirus si a anuntat ca solidaritatea europeana se dovedeste a fi o utopie.

in plina pandemie de coronavirus, la Ocolul Silvic Brad s-au taiat ilegal zeci de arbori. Padurarul, arestat la domiciliu

In plina pandemie de coronavirus si stare de urgenta in Romania, taietorii ilegali de lemne isi vad nestingheriti de treaba. Garda Forestiera Timis a fost sesizata ca la Ocolul Silvic Brad, canton.

Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a publicat o inregistrare video in care ofera cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totala a batranilor.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )