Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Nicusor Dan, impiedicat sa intre la sedinta Consiliului General al Primariei Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nicusor Dan, impiedicat sa intre la sedinta Consiliului General al Primariei Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele USR, nu este primit la sedinta de ConsiliuGeneral care este in desfasurare la sediul Primariei Capitalei. Acestase afla pe hol, in fata salii de sedinte. In plus, presedintele desedinta, nu ii permite nici sa ia cuvantul pe motiv ca nu s-a inscris la cuvant inaintea sedintei. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, impiedicat sa intre la sedinta Consiliului General al Primariei Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele USR, nu este primit la sedinta de Consiliu General care este in desfasurare la sediul Primariei Capitalei. Acesta se afla pe hol, in fata salii de sedinte.

VIDEO. Incident la sedinta Consiliului General. Nicusor Dan nu a fost lasat sa intre in sala de sedinta si nu i s-a permis sa ia cuvantul

Presedintele Uniunii Salvati Riomania, Nicusor Dan, nu a fost primit la sedinta Consiliului General care s-a desfasurat la sediul Primariei Capitalei.

Nicusor Dan ameninta cu plangeri penale, dupa incidente la sedinta Consiliului General Bucuresti - VIDEO

Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangeri penale impotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic si verbal pe trei colege in sedinta CGMB,.

Nicusor Dan NU a fost primit la sedinta prezidata de Gabriela Firea, miercuri, la Primarie (VIDEO)

Batai si acuze, miercuri, la sedinta de la Consiliul Genereal al Municipiului Bucuresti, prezidata de primarul Gabriela Firea. Nicusor Dan, presedintele USR, nu a fost primit de in sala pe motiv ca.

Nicusor Dan depune plangeri penale dupa scandalul de la Consiliul General

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca va depune plangeri penale in urma scandalului avut loc la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Seful partidului Uniunea Salvati Romania a precizat ca.

EXCLUSIV. Cum a fost blocat fostul premier sa intre-n USR: Nicusor Dan si-a mintit partidul ca sa scape de Dacian Ciolos

Presedintele USR, Nicusor Dan, a ignorat votul exprimat de nu mai putin de 36 de presedinti de filiale care i-au cerut sa negocieze cu fostul premier Dacian Ciolos intrarea acestuia in partid, au declarat pentru Romania libera surse din interiorul acestei formatiuni.

Nicusor Dan: Circula o minciuna ca ANI imi verifica averea. Forte politice incearca din rasputeri sa arate ca Nicusor Dan este la fel ca Dragnea si Tariceanu

Nicusor Dan, liderul USR, a lamurit, intr-o postarea pe Facebook, cum sta treaba in ceea ce priveste minciuna care circula cu privire la faptul ca Agentia Nationala de Intergriatea ii verifica averea. Liderul USR spune ca minciuna acesta este corelata cu o alta, conform careia ar detine un teren la Predeal in valoarea de 1 milion de euro.

EXCLUSIV. Revolta pro-Ciolos in partidul lui Nicusor Dan. Liderul USR este acuzat ca a ignorat votul a 36 de filiale pentru primirea in formatiune a fostului premier tehnocrat l DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Presedintele USR, Nicusor Dan, a ignorat votul exprimat de nu mai putin de 36 de presedinti de filiale care i-au cerut sa negocieze cu fostul premier Dacian Ciolos intrarea acestuia in partid, au declarat pentru Romania libera surse din interiorul acestei formatiuni.

Exclusiv RL PRINT: Revolta pro Ciolos in partidul lui Nicusor Dan

Presedintele USR, Nicusor Dan, a ignorat votul exprimat de 36 de presedinti de filiale care au cerut primirea in partid a fostului premier Dacian Ciolos.

Sa va fie frica, PSD nu pica! Nu vrea Nicusor Dan l OPINIE

Prima tentativa de coagulare a unei miscari politice suficient de puternice incat sa propuna, in 2019, un prezidentiabil capabil sa invinga candidatul PSD a esuat. Discutiile dintre Dacian Ciolos si Uniunea Salvati Romania USR) nu s-au concretizat, astfel ca fostul premier a anuntat public ca nu va face pasul catre formatiunea condusa de Nicusor Dan, cel care, de altfel, i-a blocat accesul de teama ca i-ar trage partidul de sub picioare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )