Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Noua copii au fost la un pas de moarte intr-un incendiu care a facut scrum casa in care dormeau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Noua copii au fost la un pas de moarte intr-un incendiu care a facut scrum casa in care dormeau

O familie cu noua copii din satul Guga, judetul Cluj, a ramas, sambata noapte, fara un acoperis deasupra capului dupa ce casa le-a fost distrusa de un incendiu violent. Putin a lipsit ca incidentul sa se transforme intr-o tragedie, intrucat minorii, intre 2 si 15 ani, dormeau in momentul izbucnirii flacarilor. continuă pe Adevărul

INCENDIU VIOLENT la o locuinta din Cluj. 9 copii au fost la un pas de MOARTE

Noua copii dintr-un sat din Cluj au fost la un pas sa arda de vii in casa dupa ce un incendiu violent le-a cuprins locuinta. Familia a reusit sa se salveze din flacari, insa gospodaria s-a facut.

Incendiu la Cluj: Un barbat a reusit sa salveze noua copii din flacari in ultimul moment

Un incendiu devastator s-a produs, sambata noapte, intr-o localitate din judetulCluj, focul pornit de la acoperisul casei. Proprietarul locuintei a alertat autoritatile la numarul unic 112 si a reusit c.

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2577 seconds )