Libnet.ro
UNICEF

08:01

VIDEO Orasul plin de bijuterii istorice. Povestile celor mai frumoase cladiri din centrul vechi al Orastiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Orasul plin de bijuterii istorice. Povestile celor mai frumoase cladiri din centrul vechi al Orastiei

Autoritatile din Orastie se mandresc cu renumele de capitala culturala a judetului, iar o multime de cladiri vechi arata cat de bogata este istoria asezarii. Unele au ramas in paragina si au soarta incerta. continuă pe Adevărul

Topul celor mai eficiente metode pentru a va controla furia

Desi controlul furiei nu este usor, exista mai multe metode si tehnici simple ce va pot ajuta sa nu va pierdeti cumpatul si sa evitati astfel situatiile conflictuale. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai eficiente metode pentru va controla furia si accesele de nervi.

CFR, in topul rusinii: Ce loc ocupa infrangerea cu Dudelange in clasamentul celor mai urate esecuri din fotbalul romanesc

Infrangerea din Luxemburg i-a pus la treaba pe statisticieni. Verdictul acestora? CFR Cluj a avut o urcare spectaculoasa in ierarhia celor mai proaste rezultate din istoria fotbalului romanesc.

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de.

Topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi.Trei companii de servicii publice, printre primele zece firme

Clasamentele oficiale realizate de Camera de Comert si Industrie Iasi arata o schimbare in ceea ce priveste cele mai mari companii care deruleaza afaceri in judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )