Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Petrecere in Herastrau sambata seara: Mai multi tineri danseaza in parc, pe muzica data tare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Petrecere in Herastrau sambata seara: Mai multi tineri danseaza in parc, pe muzica data tare

Multi tineri s-au adunat pentru a petrece sambata seara in parcul Herastrau. Mai multe imagini postate pe Facebook arata ca parcul a inceput sa se aglomereze inca din timpul zilei, insa seara, tinerii au organizat o adevarata petrecere in aer liber, dansand pe muzica data la maxim. Din imagini reiese ca tinerii stau inclusiv la terase. Pe timpul zilei, cand deja erau multi adunati in locul respectiv, jandarmii au venit si au cerut tinerilor sa respecte regulile de distantare sociala, dar fara succes. continuă pe Hotnews

VIDEO Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a impartasit mai multi copii folosind aceeasi lingurita si acelasi potir, sfidand regulile impuse de autoritati si de Sfantul Sinod

In a doua zi dupa instaurarea starii de alerta, arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie Petrescu a impartasit mai multi copii pe treptele din fata catedralei Sf. Petru si Pavel din Constanta, folosind acelasi potir si aceeasi lingurita, sfidand regulile impuse in aceasta perioada pentru siguranta cetatenilor, informeaza publicatia ConstantadeAzi. ro. Amintim ca impartasirea comuna in timpul Liturghiei) a credinciosilor este amanata o scurta perioada, pana la finalizarea consultarii cu celelalte Biserici Ortodoxe.

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului, in contradictie cu BOR, dupa ce iPS Teodosie a impartasit mai multi copii: Nu a putut sa-i raneasca sufleteste, indepartandu-i de la Sf. Potir BOR: Ostentatia nu onoreaza pe nimeni

Arhiepiscopia Tomisului a reactionat sambata precizand ca iPS Teodosie nu ar fi incalcat nici o lege sau canon bisericesc, care ar interzice actualmente impartasania. IPS Teodosie nu a putut sa-i raneasca sufleteste, indepartandu-i de la Sf. Potir. , sustine Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului intr-un mesaj pe Facebook, adaugand ca Biserica nu este unitate de alimentatie publica. iPS Teodosie a impartasit sambata mai multi copii in ciuda restrictiilor anuntate de autoritati si de Sfantul Sinod. UPDATE 20:15) Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat sambata pentru News. ro ca ostentatia cu care s-a procedat, dupa ce s-au facut publice aceste indrumari, nu onoreaza pe nimeni informeaza Libertatea.

VIDEO Perchezitii la batausii din Nucet. Ce au gasit politistii in locuintele celor care au batut un sofer care le-a daramat sticlele de bere asezate pe sosea

Mai multi tineri din comuna damboviteana Nucet sunt cercetati de politisti dupa ce i-au aplicat o corectie sanatoasa unui sofer care le-a daramat berile asezate pe sosea, in urma cu patru zile, perioada in care este inca in vigoare starea de urgenta.

Arctic inchide temporar fabrica de la Gaesti, dupa ce au fost depistati mai multi angajati cu COVID-19

Producatorul de electrocasnice Arctic a anuntat, sambata, ca inchide temporar fabrica de la Gaesti, dupa confirmarea a 66 de cazuri de COVID-19 in randul angajatilor. La fabrica din Gaesti s-au confirmat 66 de cazuri de Covid-19, in urma unei proceduri de testare initiata de compania Arctic, dupa primul caz raportat pe data de 7 mai. Arctic a luat decizia de a inchide fabrica, cu efect imediat, se arata intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Mesajul de 15 mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Marea responsabilizare si nu marea relaxare!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la oameni sa nu stearga cu buretele ce am castigat pana acum si sa nu ajungem sa traim din nou cu totii cu teama ca totul poate scapa de sub control, in conditiile in care tara noastra a reusit pana acum sa tina situatia sub control, in special datorita responsabilitati manifestate de marea majoritate a romanilor.

Bulgaria si Romania, printre tarile cu cei mai multi angajati in companii de marime medie

Rocentajul cetatenilor care lucrau in 2017 in companii de marime medie din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene era de 16,9%, cel mai ridicat nivel fiind in Luxemburg 25%), Lituania 23%), Estonia si Letonia ambele cu 22%), Bulgaria 21,2%) si Romania 20,5%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )