Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Plimbare cu drona in cea mai mare pestera din lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Plimbare cu drona in cea mai mare pestera din lume

Cu o lungime de aproximativ 9 km, Hang S417;n 272;oong din Vietnam, este cea mai mare pestera din lume. In interiorul acestei se afla un rau si aceasta se poate lauda cu propriul sau microclimat. Fotograful Ryan Deboodt a creat un video in care incearca sa surprinda cele mai fascinate aspecte ale pesterii, noteaza Cnet. com. continuă pe Hotnews

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Program PADINA FEST 2015, un munte de distractii la cea mai mare altitudine din Muntii Bucegi. Ce activitati vor avea loc si cine canta

Festivalul Padina Fest, editi 2015 - a sasea - vine cu noi surprize pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane si pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura.

VIDEO Cea mai mare firma de videochat din Europa a uitat sa-si declare veniturile. Cate mii de euro iau romancele de la videochat

Cum poti sa faci un milion de dolari sau mai multe? Povestesti liber pe internet si dupa caz faci ce isi doreste sa vada clientul care te-a apelat.

Germania: Romanii, imigrantii cu cea mai mare crestere procentuala

Numarul strainilor care traiesc in Germania a atins un nivel-record la sfarsitul anului trecut, de 8,2 milioane persoane 10% din populatia totala a tarii), iar conationalii nostri au ocupat primul loc in ceea ce priveste cresterea procentuala a imigrantilor, de 31,9% comparativ cu 2013, arata cifrele publicate azi de Oficiul federal de statistica Destatis) si citate de DPA.

FOTO VIDEO Ziua Izabellei - cea mai asteptata petrecere a anului. Cadoul primit de fata - un zbor cu avionul

Ziua Izabellei nu a adus mult asteptata petrecere pentru 100. 000 de oameni. Chiar si asa, adolescenta din Constanta a primit un cadou de neuitat - un zbor cu avionul deasupra litoralului romanesc.

Clipul Zilei: Zbor record al unui vultur de pe cea mai inalta cladire din lume

Vulturul Darshan, echipat cu o mica camera video, si-a luat zborul sambata de pe cladirea Burj Khalifa din Dubai, coborand 828 metri.

Pandurii si-a pastrat invincibilitatea in fata Stelei. Echipa gorjeana i-a administrat campioanei cea mai usturatoare infrangere din campionat

Pandurii a reusit sa-i administreze Stelei cea mai usturatoare infrangere din campionat. Echipa gorjeana s-a impus cu 3-1.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

Pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a ajuns deja la peste un milion si jumatate de like-uri. in semn de multumire, seful statului a postat pe timeline un mesaj personalizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )