Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a recunoscut, la postul de televiziune B1, ca a avut loc ieri o discutie pe acest subiect, precizand ca nu a fost luata o decizie pentru ca nu s-au vazut care sunt incalcarile constitutionale de care presedintele tarii este acuzat. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a recunoscut, la postul de televiziune B1, ca a avut loc ieri o discutie pe acest subiect, precizand ca nu a fost luata o decizie pentru ca nu s-au vazut care sunt incalcarile constitutionale de care presedintele tarii este acuzat.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Ponta, despre initiativa lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: Discutam in PSD, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Initiativa luiCalin Popescu-Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi dezbatuta in PSD, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. O sa discutam si in partid si la grup,.

Elena Udrea, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este un gest de iresponsabilitate din partea lui Tariceanu si Ponta (VIDEO)

CandidatulPMP la Prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni, ca demersul luiCalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedinteluiTraianBasescu este unul iresponsabil. Cum sa.

Liviu Dragnea: Nu am discutat in PSD despre suspendarea presedintelui. Nu cred ca mai are rost (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca in partid nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Traian Basescu, desi deputatul Florin Iordache a spus ca acest subiect a fost dezbatut.

Antonescu: Suspendarea presedintelui, un numar de circ modest; Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a calificat, luni, demersul lui Calin Popescu-Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca un numar de circ destul de modest, aratand ca Tariceanu va constata ca nici PSD nici Victor Ponta nu sustin.

Ludovic Orban, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este o diversiune ieftina, praf in ochii cetateanului

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Basescu este o diversiune ieftina si praf in ochii cetateanului, adaugand ca.

VIDEO Victor Ponta: Suspendarea presedintelui presupune niste implicatii interne si internationale, PSD nu a luat inca o decizie politica

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca social-democratii nu au luat inca o decizie cu privire la sustinerea demersului initiat de Calin Popescu Tariceanu pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, aratand ca suspendarea presupune o procedura constitutional-juridica si politica si, totodata, niste implicatii interne si internationale. Din acest punct de vedere, pot sa trec peste ceea ce simt in acest moment, si anume faptul ca orice zi fara Traian Basescu presedinte este un act de dreptate la adresa romanilor, si pot sa asum responsabilitatea evaluarii tuturor rezultatelor si efectelor implicatiilor unei asemenea actiuni, a afirmat Ponta.

Ponta: Discutam in PSD despre demersul lui Tariceanu. Orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, mentionand ca este vorba despre un demers serios.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )