Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. UPDATE. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a recunoscut, la postul de televiziune B1, ca a avut loc ieri o discutie pe acest subiect, precizand ca nu a fost luata o decizie pentru ca nu s-au vazut care sunt incalcarile constitutionale de care presedintele tarii este acuzat. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ponta: Nu am luat o decizie in PSD privind suspendarea presedintelui. Dragnea: Basescu ar trebui suspendat maine. Tariceanu nu s-a consultat cu PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a recunoscut, la postul de televiziune B1, ca a avut loc ieri o discutie pe acest subiect, precizand ca nu a fost luata o decizie pentru ca nu s-au vazut care sunt incalcarile constitutionale de care presedintele tarii este acuzat.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Ponta, despre initiativa lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: Discutam in PSD, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Initiativa luiCalin Popescu-Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi dezbatuta in PSD, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. O sa discutam si in partid si la grup,.

Elena Udrea, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este un gest de iresponsabilitate din partea lui Tariceanu si Ponta (VIDEO)

CandidatulPMP la Prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni, ca demersul luiCalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedinteluiTraianBasescu este unul iresponsabil. Cum sa.

Ponta: Discutam in PSD despre demersul lui Tariceanu. Orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, mentionand ca este vorba despre un demers serios.

VIDEO. UPDATE. Parlamentul a aprobat reducerea CAS si amnistia fiscala extinsa. PSD a decalat cu o luna aplicarea legii reducerii CAS

Proiectul pentru modificarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal vizeaza diminuarea cotelor platite de angajatori, in functie de conditiile de munca, pentru contributia de asigurari sociale datorata bugetului asigurarilor sociale de stat, dupa cum urmeaza: 15,8% de la 20,8%) pentru conditii normale de munca, 20,8% de la 25,8%) pentru conditii deosebite de munca si 25,8% de la 30,8%) pentru conditii speciale de munca si pentru alte conditii de munca.

Liviu Dragnea: Nu am discutat in PSD despre suspendarea presedintelui. Nu cred ca mai are rost (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca in partid nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Traian Basescu, desi deputatul Florin Iordache a spus ca acest subiect a fost dezbatut.

VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraierii care au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )