Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO. Presedintele Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa! Nici nu cred ca se pune intrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greseli sistemice. 26 de copii si-au pierdut viata din cauza bolii

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Presedintele Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa! Nici nu cred ca se pune intrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greseli sistemice. 26 de copii si-au pierdut viata din cauza bolii

Presedintele Klaus Iohannis a calificat, joi, drept catastrofal modul in care institutiile statului au gestionat epidemia de rujeola. Totodata, seful statului a mai pecizat ca este nevoie de o actiune sistematica de vaccinare a copiilor. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa. Avem nevoie de vaccinare obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca actuala criza provocata de epidemia de rujeola este o catastrofa, ceea ce arata ca trebuie intreprinsa o campanie de preventie, inclusiv prin vaccinarea sistematica si obligatorie, precizand ca Guvernul incepe incet, incet sa constientizeze gravitatea situatiei.

Presedintele Iohannis, despre criza de rujeola: Nici nu cred ca se pune intrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greseli sistemice

Presedintele Klaus Iohannis a calificat, joi, drept catastrofal modul in care institutiile statului au gestionat epidemia de rujeola. Totodata, seful statului a mai pecizat ca este nevoie de o actiune sistematica de vaccinare a copiilor.

Presedintele Iohannis decoreaza PEN Club Romania si pe scriitoarea Ioana Vulpescu

Joi, scriitoarea Ioana Vulpescu si PEN Club Romania vor fi decorati de catre presedintele Iohannis, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Palatul Cotroceni, redata de Agerpres.

Iohannis, despre eliminarea avizului CSAT din numirea sefului DGPI: PSD incearca sa elimine presedintia din anumite proceduri. E o eroare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat in termeni duri decizia Senatului de a elimina avizul CSAT, implicit presedintia, din procedura de numire a sefului DGPI, serviciul secret al Ministerului de.

Iohannis, despre scandalul Arhiva SIPA: E interesant cum apar ciorbe reincalzite in anumite momente politice. Unii devin tacuti, altii vorbareti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca problema Arhiva SIPA a revenit in atentia publica deoarece aceasta nu a fost tratata in trecut cu seriozitate si transparenta. El a sustinut c.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

inca un bebelus nevaccinat a murit de rujeola. Este al 26-lea deces cauzat de aceasta boala

Un bebelus de cinci luni, din judetul Vaslui, care a fost diagnosticat cu rujeola in urma cu o saptamana, a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi, potrivit News. ro. Copilul nu.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Iohannis, despre o posibila vizita a lui Donald Trump in Romania: Asta ramane de vazut

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, ca ramane de vazut daca omologul sau american va veni, in acest an, in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )