Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Proprietarul unei pizzerii din Napoli a alergat dupa papamobil pentru a-i oferi Papei o pizza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Proprietarul unei pizzerii din Napoli a alergat dupa papamobil pentru a-i oferi Papei o pizza

Papa Francisc, care a declarat recent ca si-ar dori sa mearga la o pizzerie fara a fi recunoscut, a primit o pizza de la proprietarul unui restaurant din Napoli, care a alergat dupa papamobil pentru a-i face acest dar Suveranului Pontif, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Proprietarul unei pizzerii a alergat dupa papamobil pentru a-i oferi Papei o pizza

Proprietarul unei pizzerii a alergat dupa Papa pentru a-i oferi o pizza. Proprietarul restaurantului din Napoli a fugit dupa papamobil dupa ce Papa Francisc a declarat recent ca si-ar dori sa mearga la o pizzerie.

Elevii unei scoli din Londra NU au avut voie sa urmareasca eclipsa de soare

Conducerea unei scoli din vestul Londrei a confirmat ca a interzis copiilor sa urmareasca eclipsa solara de la 20 martie, din cauza grijilor legate de sensibilitati culturale si religioase. in.

Un barbat si-a dat foc in sediul unei banci din Iasi

Un barbat de 47 de ani a ajuns la spital, vineri, cu arsuri de gradele I si II, dupa ce si-a dat foc in sediul Reffeisen din Iasi, intrucat avea datorii prea mari la banca respectiva, informeaza Mediafax.

VIDEO Parintii unor elevi din India s-au catarat pe zidurile scolii pentru a-i ajuta sa copieze

Aproximativ 600 de elevi de liceu din statul indian Bihar est) au fost exmatriculati, au anuntat autoritatile vineri, pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, care au fost surprinsi in timp ce se catarau pe zidurile scolii pentru a le da fituici, noteaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )