Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO Real Madrid, invinsa pentru a doua oara de Sahtior Donetk (2-0) RB Salzburg, victorie in Rusia (3-1 vs Lokomotiv Moscova)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid, invinsa pentru a doua oara de Sahtior Donetk (2-0) RB Salzburg, victorie in Rusia (3-1 vs Lokomotiv Moscova)

Sahtior Donetk s-a impus, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, impotriva echipei Real Madrid, in etapa a cincea a Grupei B din Champions League. Ucrainenii au castigat in fata madrilenilor si in tur, cu 3-2. continuă pe Hotnews

Real Madrid, infrangere in deplasare cu Sahtior

Intr-un meci arbitrat de o brigada din Romania cu Ovidiu Hategan la centru, Sahtior Donetk a invins Real Madrid, cu 2-0, marti seara, intr-un meci din etapa a 5-a in Champions League.

VIDEO Courtois, gafa de incepator - Real Madrid, invinsa surprinzator pe propriul teren de Alaves

Deportivo Alaves a reusit surpriza etapei din LaLiga: s-a impus pe terenul lui Real Madrid, scor 2-1. Thibaut Courtois a oferit faza meciului: a gafat ca un incepator si a oferit o pasa de gol adversarilor.

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

A devenit tatic pentru prima oara. Cantaretul nostru a facut anuntul fericit

Artistul Stefan Stan a devenit pentru prima oara tatic. Sotia sa, Simona, a adus pe lume primul lor copil. Cu toate ca sunt amandoi la prima experienta de acest gen, proaspetii parinti au avut grija ca sa pregateasca totul din timp. A devenit tatic pentru prima oara Astfel ca camera micutei, patutul, hainutele, lucrurile de .

Continua blestemul Sahtior pentru Real Madrid. Los Blancos, umiliti in Ucraina

Sahtior Donetk a produs un nou soc in Champions League, dupa ce a reusit sa o invinga pentru a doua .

Gabriel Liiceanu a pierdut pentru a doua oara procesul cu Victor Roncea

Victor Roncea, redactorul sef al ActiveNews, a castigat din nou procesul cu reprezentantul GDS si patronul Humanitas, omul de afaceri Gabriel Liiceanu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )