Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik: 5,25 secunde

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik: 5,25 secunde

Adolescentul american Collin Burns a batut recordul mondial de viteza la rezolvarea unui cub Rubik, terminand puzzle-ul in 5 secunde si 25 de sutimi, in conditiile in care majoritatea oamenilor au nevoie de cel putin cinci secunde pentru a realiza prima miscare a fatetelor cubului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Zeci de perchezitii pentru destructurarea unui grup infractional. Viza banci din SUA si din Oman

Aproape 50 de perchezitii au loc, duminica, in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar privind destructurarea unui grup format din peste 55 de persoane, ce se ocupa cu infractiuni informatice, in urma.

Germanii ar pregati un Plan B pentru cazul unui faliment al Greciei

Parlamentul grec a aprobat transferul catre stat al fondurilor organismelor publice Ministrul german de finante Wolfgang Schaeuble a dat de inteles sambata ca Berlinul se pregateste de un posibil faliment al Greciei, facand o paralela cu planul secret de reunificare a Germaniei in 1989, informeaza Reuters. Nu ar trebui sa intrebati politicieni responsabili despre alternative, le-a raspuns Schaeuble jurnalistilor la intrebarea despre existenta unui Plan B, dupa reuniunea tensionata a ministrilor de finante pe tema situatiei Greciei, adaugand ca oricine poate sa-si foloseasca imaginatia pentru a-si da seama ce poate sa se intample.

Schaeuble da de inteles ca Germania pregateste un Plan B pentru cazul unui faliment al Greciei

ACTUALIZARE 11:55 Ministrul grec de interne evoca posibilitatea unor noi alegeri Sub presiunea creditorilor, UE si FMI, si a partidelor de opozitie din interiorul Greciei, ministrul de interne a declarat ca daca este necesar, noi alegeri generale ar putea fi convocate pentru a permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii radicale. --- Ministrul german de finante Wolfgang Schaeuble a dat de inteles sambata ca Berlinul se pregateste de un posibil faliment al Greciei, facand o paralela cu planul secret de reunificare a Germaniei in 1989, informeaza Reuters. * Parlamentul grec a aprobat transferul catre stat al fondurilor organismelor publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )