Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO Romania - Armenia 1-0: O victorie chinuita ne ofera sperante de doi bani. Fanii au cerut demisia lui Daum

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romania - Armenia 1-0: O victorie chinuita ne ofera sperante de doi bani. Fanii au cerut demisia lui Daum

Pana acum, singurele victorii ale tricolorilor in mandatul selectionerului neamt au venit in partide in care adversarii au ramas in zece oameni. Vineri, pe Arena Nationala, oaspetii au jucat cu un om mai putin din minutul 54, insa tricolorii au marcat golul de trei puncte abia in minutul 90+1. continuă pe Adevărul

VIDEO Romania - Armenia 1-0: O victorie chinuita ne ofera de doi bani sperante. Fanii au cerut demisia lui Daum

Pana acum, singurele victorii ale tricolorilor in mandatul selectionerului neamt au venit in partide in care adversarii au ramas in zece oameni. Vineri, pe Arena Nationala, oaspetii au jucat cu un om mai putin din minutul 54, insa tricolorii au marcat golul de trei puncte abia in minutul 90+1.

Romania - Armenia, azi, ora 21.45. Specialistii in matematica ne dau 6% sanse de calificare, Daum isi face bagajele

Echipa nationala a Romaniei trebuie sa bata tot pana la finalul campaniei pentru a tine in viata sperantele minuscule la calificare. Un site de specialitate care jongleaza cu probabilitati matematice in fotbal ne ofera 6,7% sanse de a prinde locul doi.

ROMANIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE in preliminariile CM 2018. Ultimul meci pentru Daum pe banca Romaniei?

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Armenia, Artur Petrosian, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca la echipa sa au avut loc multe schimbari du.

Faza inexplicabila la Romania - Armenia

Finalul de meci de la Romania - Armenia, in preliminariile CM 2018, a adus un gol anulat tricolorilor dupa o faza de joc greu de explicat.

ROMANIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1. Daum se gandeste la despartire

ROMANIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Selectionerul echipei nationale de fotbal, Christoph Daum, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu cerseste un loc de munca in.

RATB isi prelungeste programul pentru meciul Romania-Armenia

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) prelungeste astazi programul de circulatie pe liniile din zona stadionului Arena Nationala, cu ocazia partidei de fotbal Romania - Armenia, potrivit unui comunicat de presa al RATB.

RATB prelungeste vineri programul de circulatie pentru partida de fotbal Romania-Armenia

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) prelungeste vineri programul de circulatie pe liniile din zona stadionului Arena Nationala, cu ocazia partidei de fotbal Romania - Armenia,.

RATB si Metrorex prelungesc programul de circulatie al mijloacelor de transport pentru partida de fotbal Romania - Armenia

Ca urmare a desfasurarii pe Stadionul Arena Nationala, de la ora 21:45, a partidei de fotbal Romania - Armenia, in ziua de 01. 2017, Regia Autonoma de Transport Bucuresti prelungeste programul de circulatie pe liniile din zona stadionului.

LIVE Romania - Armenia 0-0. Penalty ratat de Stancu

De la 21:45 transmitem live text in aceasta pagina de la Arena Nationala meciul Romania - Armenia din preliminariile Cupei Mondiale.

Asa am trait Romania - Armenia 1-0. Penalty ratat de Stancu plus doua goluri anulate

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina de la Arena Nationala meciul Romania - Armenia din preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )