Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Rusia: Cladirea unei universitati din Sankt Petersburg s-a prabusit partial; nu s-au nregistrat victime

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rusia: Cladirea unei universitati din Sankt Petersburg s-a prabusit partial; nu s-au nregistrat victime

Peretii unei cladiri universitare s-au prabusit partial, sambata, in Sankt Petersburg nord-vestul Rusiei), mai multe persoane fiind prinse sub daramaturi, dar serviciile locale de urgenta au transmis ca nu s-au inregistrat victime, relateaza agentiile de presa ruse, citate de Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Rusia: Sediul unei universitati din Sankt Petersburg s-a prabusit partial. Nu exista persoane decedate

Sediul unei universitati din Sankt Petersburg s-a prabusit partial. Peste 20 de persoane au fost prinse sub daramaturi, dar nu exista morti, conform agentiilor ruse de presa, citate de Reuters.

Zidurile unei universitati s-au prabusit. Zeci de oameni sunt prinse sub daramaturi

Zidurile unui imobil al Universitatii din Sankt Petersburg nord-vestul Rusiei) s-au prabusit sambata, mai multe persoane fiind prinse sub daramaturi, au anuntat agentiile de presa ruse, citate de.

Ecaterina Andronescu, dupa prabusirea corpului unei universitati din Rusia: Nu e exclus sa fie studenti romani care merg acolo pe cont propriu sau sa fie copiii corpului diplomatic (VIDEO)

Un corp al Universitatii din Sankt Petersburg s-au prabusit sambata, iar mai multi oameni s-ar putea afla printre resturile cladirii. Desi Romania nu are un program de schimb de studenti cu aceasta .

ZIDURILE unei universitati au inceput sa SE DARAME! Zeci de oameni sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

Mai multe ziduri ale Universitatii din Sankt Petersburg s-au prabusit sambata, iar mai multi oameni s-ar putea afla printre resturile cladirii.

Secretarul unei primarii din Teleorman, gasit spanzurat intr-o scoala din comuna

Secretarul primariei din comuna Talpa, Teleorman, a fost gasit spanzurat intr-o anexa a unei scoli din comuna. Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Purtatorul de cuvant al IPJ Teleo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )