Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Scandal in plenul Camerei Deputatilor dupa ce Bacalbasa a folosit termenul nazist untermensch la adresa unui deputat USR

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandal in plenul Camerei Deputatilor dupa ce Bacalbasa a folosit termenul nazist untermensch la adresa unui deputat USR

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a provocat din nou scandal in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce i s-a adresat deputatului USR Stelian Ion cu termenul untermensch, folosit de nazisti pentru non-arieni. Afirmatiile acestuia au provocat furia deputatului Ovidiu Gant din partea grupului minoritatilor, care i-a spus lui Bacalbasa ca este o rusine pentru Romania si pentru Parlament. continuă pe Hotnews

Scandal in Parlament dupa ce Bacalbasa a folosit un terman nazist la adresa unui membru din Opozitie

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atras noi critici asupra sa miercuri in sedinta din plenul Camerei Deputatilor dupa ce acesta i-a adresat deputatului USR Stelian Ion ca este un untermensch, termen nazist pentru non-arieni. Deputatul Ovidiu Gant din partea grupului minoritatilor a fost primul care a reactionat si a spus despre afirmatiile lui Bacalbasa ca reprezinta a o noua ticalosie a regimului PSD.

Scandal in Parlament. Liderul deputatilor PNL: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca practicile ticaloase ale PSD din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare.

Proiectul care prevedea amnistia si gratierea, RESPINS de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Recursul compensatoriu, amanat

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost respins, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Proiectul a fost initiat in 2017 de Florin Iordache si adoptat tacit de Senat in toamna.

RALUCA TURCAN: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca practicile ticaloase ale PSD din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare.

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei si gratierii, depusa din 2017 in Parlament, a fost respinsa, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, cu un vot in unanimitate.

Conducerea Camerei Deputatilor aproba, luni, convocarea sesiunii extraordinare ceruta de Opozitie

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, luni, de la ora 12:30, pentru a aproba solicitarea Opozitie privind convocarea unei sesiuni extraordinare in perioada 26-30 august, in care sa se abroge Legea recursului comensatoriu, OUG 114 dar si abrogarea OUG 51, scrie Mediafax.

Conducerea Camerei Deputatilor aproba, luni, convocarea sesiunii extraordinare

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, luni, de la ora 12:30, pentru a aproba solici.

SCANDAL in Parlament! PSD-istul Bacalbasa a folosit un termen NAZIST la adresa unui deputat USR: Ca tot avem presedinte german Presedintele Camerei Deputatilor si-a cerut scuze de la Iohannis (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a starnit un scandal monstru, miercuri, in timpul sedintei de plen din Camera Deputatilor. Social-democratul i s-a adresat lui Stelian Ion de la USRcu un termen.

SCANDAL la Parlament! PSD-istul Bacalbasa a folosit l-a numit NAZIST pe un deputat USR: Ca tot avem presedinte german Presedintele Camerei Deputatilor si-a cerut scuze de la Iohannis

Deputatul SPD Nicolae Bacalbasa a starnit un scandal monstru, miercuri, in timpul sedintei de plen din Camera Deputatilor. Social-democratul i s-a adresat lui stelian Ion de la USRcu termenul.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins legea privind amnistia si gratierea

Deputatii din Comisia juridica a camerei inferioare a Parlamentului au adoptat marti, in unanimitate, raportul de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Camera Deputatilor va fi convocata intr-o sesiune extraordinara in 26-28 august.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )