Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO SENZATIONAL. Unul din cele mai spectaculoase fenomene ale naturii, surprins in imagini

Antena3 Antena3,
VIDEO SENZATIONAL. Unul din cele mai spectaculoase fenomene ale naturii, surprins in imagini

Desi nu putem banui ca senzatia este macar pe jumatate din cea reala, astazi va prezentam un clip cu aurora boreala. Materialul este realizat de Shawn Malone, o tanara pasioata de fotografie care. continuă pe Antena3

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

Ultima zi cu 35% discount la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului

A mai ramas doar o zi in care se pot achiziona biletele de acces la retailArena cu 35% discount din pretul integral. Grabeste-te sa te inscrii la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an,.

Romanian International Bank, preluata de unul din cei mai bogati polonezi.

Leszek Czarnecki, unul dintre cei mai bogati oameni din Polonia, care controleaza un imperiu financiar in Europa de Est, va prelua Romanian International Bank RIB). Acesta are afaceri in Ucraina, Rusia si Belarus, averea sa fiind estimata de Forbes la 1,4 miliarde de dolari. Getin Holdin, al carui actionar majoritar este Czarnecki, va prelua Romanian International Bank, controlata de Daniel Roberts si fosta sa sotie, Florina Roberts, cetateni de americani. Cei doi detin fiecare cate 44,7% din .

Fortele Navale americane, zguduite de unul dintre cele mai puternice scandaluri de coruptie din ultimii ani

Fortele Navale ale Statelor Unite sunt pe punctul de a fi zdruncinate de unul dintre cele mai puternice scandaluri din ultimii ani, care porneste de la acuzatii grave de mita. Anchetatorii federali au spus ca au descoperit faptele de coruptie la oficialii de rang inalt, care ascundeau o serie de cheltuieli supraevaluate folosite drept paravan pentru a plati o companie asiatica ce aduce prostituate generalilor americani.

Unul dintre cele mai cunoscute monumente de arta din Romania s-a deteriorat in urma lucrarilor de restaurare

Poarta Sarutului s-a ingalbenit partial in urma lucarilor de restaurare. Sarurile folosite atunci cand a avut loc spalarea monumentului au iesit la suprafata si au alterat culoarea operei de arta. Institutu.

Anuntul facut de unul din cei mai influenti oameni din Rusia: Testam in SECRET arma supersonica

Rusia nu va ramane in urma Statelor Unite in privinta punerii la punct a unei arme supersonice, a declarat vicepremierul Dmitri Rogozin, citat de agentia ITAR-TASS. Rogozin a subliniat ca Rusia testeaza deja o astfel de.

Una din cele mai celebre opere ale lui Brancusi, DISTRUSA de cei care ar fi trebuit sa o restaureze

Poarta Sarutului, celebra opera a lui Brancusi, a ajus bataia de joc a celor care ar trebui sa aiba grija de monument. Scandalurile se tin lant la Targu Jiu, acolo unde monumentul a fost restaurat. Proiectantul.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

Kim Jong-Un, conducatorul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )