Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Separatistii prorusi din Ucraina pun bazele unei aviatii militare cu aeronave de muzeu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Separatistii prorusi din Ucraina pun bazele unei aviatii militare cu aeronave de muzeu

O republica autoproclamata din Ucraina sustine ca a inceput repararea si restaurarea mai mult avioane si elicoptere vechi pe care le-au capturat in regiunea lor pentru a-si pune bazele unei aviatii militare, sustine publicatia Business Insider. continuă pe Adevărul

Separatistii prorusi din Ucraina pun bazele unei aviatii militare cu aeronave de muzeu

O republica autoproclamata din Ucraina sustine ca a inceput repararea si restaurarea mai mult avioane si elicoptere vechi pe care le-au capturat in regiunea lor pentru a-si pune bazele unei aviatii militare, sustine publicatia Business Insider.

Orase intregi din Ucraina au ajuns o ruina. Au inceput din nou luptele intre rebeli si armata, dupa incalcarea armistitiului

Armistitiul incheiat in estul Ucrainei intre guvern si rebelii prorusi este din nou pus in pericol de lupte. O confruntare extrem de violenta a avut loc in ultimele ore, dupa ce armata a declansat o.

SUA si Germania, ingrijorate de situatia din Ucraina

Statele Unite ale Americii si Germania si-au exprimat joi, in cursul unei convorbiri telefonice dintre Presedintele Barack Obama si cancelarul Angela Merkel, ingrijorarea in legatura cu intensificarea violentelor in estul Ucrainei, a anuntat Casa Alba.

LukOil si Vetek, acuzate de finantarea gruparilor teroriste din Ucraina

Serviciile secrete ucrainene SBU investigheaza grupul rus LukOil si pe cel ucrainean Vetek, pe care le acuza de finantarea activitatilor teroriste ale gruparilor DND si LNR, dar si de incalcarea legislatiei in domeniul carburantilor vanduti in Ucraina, relateaza Interfax.

Spital din Ucraina, bombardat de un tir de obuze. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, dupa ce un tir de obuze a atins, luni, un spital din Donetk, potrivit unor jurnalisti AFP, informeaza Mediafax. in urma bombardamentului, sase persoane - un medic si cinci.

Secretarul general al ONU, ingrijorat de intensificarea conflictului din Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat, ieri, alarmat de escaladarea severa a luptelor din jurul aeroportului Donetk in estul Ucrainei) si a facut apel la incetarea imediata a violentelor, transmite AFP.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit, ieri seara, in jurul orei 22, la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk sudul Ucrainei), la instalatia de racire dintr-un transformator, scriu surse din presa. Orasul se afla la circa 180 km de granita estica a Republicii Moldova.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, din sudul Ucrainei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )