Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells. Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells. Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de exceptie reusite de jucatoarea noastra inaintea marii confruntari cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells / Romanca si-a certat antrenorul: La 4-4 trebuia sa ma aplaudati mai cu energie ca veneam din spate! Eu nu inteleg...

Discutie aprinsa intre Simona halep si antrenorul Victor Ionita dupa primul set al partidei cu Suarez Navarro, pe care jucatoarea noastra l-a pierdut cu 7-5.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! 10 lucruri de stiut inaintea meciului cu Jelena Jankovici

Simona Halep si Jelena Jankovici vor juca in aceasta seara finala Indian Wells, partida care incepe de la ora 20.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep, in finala la Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea semifinalei. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ajuns in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat WTA. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic, sarboaica invingand-o in cealalta semifinala pe Sabine Lisicki Germania) cu 3-6, 6-3, 6-1.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei - Site-ul WTA: Punct ireal reusit de Simona

Simona Halep a reusit, inca o data, sa fie trecuta de site-ul WTA la sectiunea lovitura zilei. In meciul cu Carla Suarez Navarro, Simona a castigat un punct ireal, dupa titreaza site-ul oficial al WTA.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep in finala Indian Wells

Prima semifinala disputata la Indian Wells le-a adus fata in fata pe sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) si nemtoaica Sabine Lisicki 30 WTA), cea dintai impunandu-se dupa trei seturi, cu 3-6, 6-3, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )