Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei - Site-ul WTA: Punct ireal reusit de Simona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, lovitura zilei - Site-ul WTA: Punct ireal reusit de Simona

Simona Halep a reusit, inca o data, sa fie trecuta de site-ul WTA la sectiunea lovitura zilei. In meciul cu Carla Suarez Navarro, Simona a castigat un punct ireal, dupa titreaza site-ul oficial al WTA. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, lovitura superba cu forehand-ul impotriva Karolinei Pliskova - Executie fantastica - comentatorii italieni

Simona Halep a bifat punctul meciului in victoria reusita impotriva jucatoarei Karolina Pliskova Cehia, favorita 14), forehand-ul numarului trei mondial facandu-i pe comentatorii italieni sa exclame: ce lovitura! Simona s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA. VIDEO

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 3 WTA, in fata americancei Varvara Lepchenko, locul 31 WTA, in meciul care.

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells / Romanca si-a certat antrenorul: La 4-4 trebuia sa ma aplaudati mai cu energie ca veneam din spate! Eu nu inteleg...

Discutie aprinsa intre Simona halep si antrenorul Victor Ionita dupa primul set al partidei cu Suarez Navarro, pe care jucatoarea noastra l-a pierdut cu 7-5.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de exceptie reusite de jucatoarea noastra inaintea marii confruntari cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

Simona Halep va participa la turneul WTA Porsche Grand Prix de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va participa luna viitoare la turneul WTA de la Stuttgart Germania) - Porsche Grand Prix - dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 dolari, au anuntat, marti,.

VIDEO Simona Halep si Roger Federer, in doua ipostaze amuzante in oglinda

Daca romanca s-a vazut invingatoare mai repede decat era cazul, elvetianul nu si-a dat seama ca a castigat un meci.

WTA: Un alt punct ireal reusit de Simona Halep (video)

Site-ul WTA o readuce in prim-plan pe Simona Halep pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Indian Wells. Dupa punctul ireal de luni, Halep este din nou vazuta de WTA ca o jucatoare incredibila: Punct ireal penttu Simona Halep. Cum a ajuns la minge aceasta?, se intreaba cei de la WTA, care arata si imaginile respective, din meciul de miercuri noapte castigat cu Carla Suarez Navarro.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep a uluit publicul cu lovitura zilei. Tenis absolut incredibil!

Simona Halep a facut un meci foarte impotriva Carlei Suarez Navarro, pe care a eliminat-o in sferturi. Romanca a reusit, in setul al treilea, lovitura zilei, ceea ce a uluit atat publicul, cat si pe comentatori.

Simona Halep, protagonista pentru a doua oara la lovitura zilei

Lovitura zilei a fost data ieri de Simona Halep in cadrul tuneului de la Indian Wells cand Simona a castigat un punct in fata sportivei spaniole Carla Suarez Navarro. in acelasi meci, romanca s-a calificat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )